Odp: [K] Adapter KTM pod tarcze 320mm
Dobra, nie istotne, adapter nie pasuje, nie ma na nim zadnych sladów, więc w pn odsyłam i oczekuje zwrotu kasy :)
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Adapter KTM pod tarcze 320mm
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra, nie istotne, adapter nie pasuje, nie ma na nim zadnych sladów, więc w pn odsyłam i oczekuje zwrotu kasy :)
Inny zacisk, pierwszy raz taki widze.
Powinien byc taki, i pod taki zrób adapter.[url]http://www.oemdirtbikeparts.com/ktm-450-530-Front-Brake-Caliper-p/ktm-450-front-caliper.htm[/url]
to z SX . on nie ma czujnika szybkościomerza .
na moim zdjęciu EXC 2011 on jest odnowiony, lecz rozmiary i klocki hamulcowe jednakowe .
drabina napisał/a:Jak nie ruski to powinieneś wiedzieć, że w Polsce ustawowo jest rok gwarancji, a nie 6 miesięcy. I dwa lata rękojmi w przypadku osób prywatnych. Chińskich towarów z ali też to dotyczy jak już się ktoś bawi w firmę.
poproś rok gwarancji na sportowy motocykl i wykorzystaj jego w sporcie ))) czy na opony, które w sporcie ścierają się za 15 minut . czy na tłok, który żyje 30 godzin :/
Z tego co wiem to gwarancja nie dotyczy zużycia eksploatacyjnego. Ale jak pęknie chińska piasta po 7 miesiącach to się nie zdziwię, a o gwarancję nie muszę nikogo prosić, bo jak już wspomniałem zadbał o to ustawodawca. W serwisówkach nie ma zapisów żeby zmieniać piasty co określoną liczbę mth w przeciwieństwie do tłoków i opon. Koniec offtopu
za ustawodawstwem mogę podać na ciebie do sądu za oszczerstwo .żartгje ) . nie Chiny a Taiwan .
jeśli chcesz, mogę dać gwarancję 2 lata na piastę .i powiem ci . nic nie złamie . tylko specjalnie piasek do łożysk nie sypać i nie bij po niej młotkiem .
nie bądź takie nie łatwowiernym, nie mam celu oszukiwać . chcę wam dać dobre części za dobrymi cenami .
jeśli ktoś więcej chce zapracować i przy czym sprzedać podobne, wtedy kup tam .
dziękuje za uwagę .
Teraz koniec offtopu
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Adapter KTM pod tarcze 320mm
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 70 zapytań