1

Temat: Akrapovic KTM exc 4T

Jak w temacie sprzedam akrapa do exc 4T

uszkodzona końcówka carbonowa oraz jedna z obejm w zamian dokładam z nierdzewki

Cena z wysyłką 1050zł po przedpłacie

Kontakt PW lub mail: info@motech-garage.pl

Zdjecia [url]http://olx.pl/oferta/tlumik-akrapovic-ktm-350-450-500-exc-CID5-IDah5jx.html[/url]

KTM 250 EXC 2021
KTM 500 EXC 2022 SM
KTM 790 ADVENTURE R 2019

2

Odp: Akrapovic KTM exc 4T

Nie no nie wytrzymam muszę nakarmić trola i cos napisać. Ty z tymi cenami za kola i tego akrapa znalezionego na zlomie to chyba z księżyca spadles. Przecież ja bym tego akrapa za 200 zł nie kupił. Drogi jesteś.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

3

Dobry numer, mam takiego samego tylko ładnego, to znaczy że jest wart z 6000 ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

4

No nie czarujmy sie ja kupiłem takiego za 550, moze troszkę gorszy  stan.

Ktm#exc#525#sm

5

Ja podwójnego w stanie bdb kupiłem za 1200 z GB już z przesyłkami itd. Ogarnij się kolego, interesu życia z tym tłumikiem nie zrobisz.

6

Oj tam zaraz gadacie że się nie sprzeda.
Jak widziałem seryjny wydech z naklejką akrapa wystawiony za ponad 1000 pln który z tego co się dowiedziałem sprzedany to i na tego znajdzie się chętny.
A tak serio no cena jest delikatnie przesadzona ale nikt przecież nie zabroni wolny kraj.
Ktoś mądry powiedział kiedyś na tym forum że : ''o cenie decyduje rynek''.

KTM EXC 450
       SXF 250

7

Mam takie pytanie do osób którym bardzo nie podoba się zaproponowana przeze mnie cena, bo od zawsze mnie interesuje to zjawisko dość często pojawiające się na forach, że zawsze znajdzie się osoba/parę osób które muszą napisać posta bo :

a)    Jesteś zainteresowany zakupem ?
b)    Chcesz być Matką Teresą i ostrzegasz przyszłego potencjalnego klienta przed wygórowaną Twoim zdaniem ceną?
c)    Zawsze to +1 post do licznika ?
d)    Lubisz doj..ć swoje 3 grosze w nie swój interes, dlatego byłeś zmuszony do odpowiedzenia na ten  temat, takiej okazji nie przepuszczasz nigdy ? :D

Czy się sprzeda czy tez nie za tą cenę czas pokaże! Dziękuje także wszystkim za cenne porady kto ile by zapłacił za ten tłumik oraz za uświadomienie mi tego kto za ile kupił swój, choć tak naprawdę kładę na to ch..j ;)

Z góry też proszę Was o nie spinanie się drodzy Panowie przy odpowiadaniu na mojego posta :D i najlepiej zostawcie ten temat bez odpowiedzi jeśli naprawdę

NIE JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI ZAKUPEM OFEROWANEGO PRZEDMIOTU

Pozdrawiam Marcin :)

KTM 250 EXC 2021
KTM 500 EXC 2022 SM
KTM 790 ADVENTURE R 2019