16 Ostatnio edytowany przez Edd (2015-05-21 12:13:18)

Odp: DRZ 400 sm,zna ktoś? I inne na dużego chłopa

Cena za 2009 rok na sportowym wydechu i tak jest dobra,więc wątpie że dużo stargujesz jeśli moto ładne.

17

Fajne moto, cena ok -do nego  -tym bardziej jak zmienisz przednią czache to będziesz miał "prawie jak" SMC -  w teren średnio, ale samo moto OK. Ktoś ostatnio pisał na co spojrzeć przy oględzinach...

Hardcore - it's more than music...

18

Belzebub napisał/a:

Fajne moto, cena ok -do nego  -tym bardziej jak zmienisz przednią czache to będziesz miał "prawie jak" SMC -  w teren średnio, ale samo moto OK. Ktoś ostatnio pisał na co spojrzeć przy oględzinach...

Bardzo poproszę linka.Co do tego dziobala to własnie rocznik i wydech zdecydowanie przekonuje ale gość tak straszy w tej aukcji i tez sie naczytałem że to straszny diobeł jest,więc mam obawy czy ogarne takiego sztana

19

Na lajcie ogarniesz, tylko na mokrym spokojnie.

20

Zawsze możesz mapę zmienić na "deszczową".

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

Zawsze możesz kupić DRZtę albo coś podobnego zależy gdzie chcesz śmigać, piszesz, że ważysz 95kg, ja miałem DRZ i jakieś 92kg i nie czułem żeby jakoś się męczyło moto pode mną.

22

gierwi napisał/a:

Zawsze możesz mapę zmienić na "deszczową".

Ta mapa ucina połowe kuców,tak?To by było fajne rozwiązanie żeby poznać maszyne.

23

Wpisz w forumową wyszukiwarkę "dziobal" -tematów było sporo, musisz poszperać, ew. zagadać do 'gierwi'ego' -często wypowiadał się co do 690/dziobala

Hardcore - it's more than music...

24

Połowę to może nie, ale moto mocno łagodnieje.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

25

[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-625-660-sm-CID5-ID9WQT3.html[/url]

Ten pocisk, to mój ;) Zakręciłem się już kto o jakim moto pisał, ale ten egzemplarz Częstochowy nie widział. Jakby się coś kroiło, to daj cynk, bo w weekend będę go pewnie targał do Gdyni (tu pracuję) - a obecnie stoi w Czersku (chata rodziny).

26

pork napisał/a:

[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-625-660-sm-CID5-ID9WQT3.html[/url]

Ten pocisk, to mój ;) Zakręciłem się już kto o jakim moto pisał, ale ten egzemplarz Częstochowy nie widział. Jakby się coś kroiło, to daj cynk, bo w weekend będę go pewnie targał do Gdyni (tu pracuję) - a obecnie stoi w Czersku (chata rodziny).

No wiem,wiem ,ale był wcześniej wystawiony na olxie jako z Czestochowy,chyba przez pomyłke.CZersk Czestochowa,może Ci sie źle wklikało.Ja z Krakowa ,takze Pomorze odpada