Odp: 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Lucek, nadrobisz :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lucek, nadrobisz :)
szkoda, że nie da się zobaczyć czasów z poszczególnych kółek :-) Widzę też, że ścigałem się z Piotrem Salamonem hehe - burdel niezły :D
To to akurat prawda Piotrek jechał zamiast Agaty w ramach treningu ;-)
dzwonilem sie dowiesziec. Jest tak jak piszesz uczestnik nie ma punktow. Podobno jest to zapis, ktory przyszedl z MX.
Ciekawa sprawa z tymi punktami, ważne jest jedno dla wszystkich niezajamość przepisów szkodzi, warto chodz raz przeczytac regulamin. Lucek nadrobi myślę że da radę chłopak :-)
kilka scen z klasy S2 ode mnie i nie działa z telefonu.. nie moja wina
[url]https://youtu.be/ycwVndIgk_I[/url]
Produkcja rewelacyjna !!!!
klawy materiał ;-)
Tak patrze na ten filmik i micha się cieszy, mimo wielu przeciwności polskiej rzeczywistości widać że polskie supermoto rozwija się, rośnie poziom, coraz lepszy sprzęt, park wygląda kolorowo i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz, mianowicie realizacja i montaż takich materiałów, brawo!!
Filmik rewelacja , :) mała poprawka w wynikach końcowych :)
filmik jak i nakładki z wynikami jak w EUROSPORCIE - na najwyższym poziomie :-]
Niwy tak jak deklarowałem wcześniej - jak coś to na wyścigi MP i PP - mogę użyczać moją kamerkę na jakiś statyw czy coś - zawsze będzie to więcej ujęć :-)
kilka scen z klasy S2 ode mnie i nie działa z telefonu.. nie moja wina
[url]https://youtu.be/ycwVndIgk_I[/url]
Wrzuć na vimeo.com i nie będzie problemów z odtwarzaniem na tel oraz poza Polską.
U mnie na kompie nie działa bo się łączę spoza PL.
"Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę należącą do UMG, co do której nie udało nam się uzgodnić warunków korzystania z organizacją GEMA. "
Filmik rewelacja , :) mała poprawka w wynikach końcowych :)
!!!!!!!!
jak mogłem to przegapić :/ niestety będę musiał usunąć film z YT i jeszcze raz go tam wrzucić :/
Przepraszam za błąd
zural_Jedrzej napisał/a:Filmik rewelacja , :) mała poprawka w wynikach końcowych :)
!!!!!!!!
jak mogłem to przegapić :/ niestety będę musiał usunąć film z YT i jeszcze raz go tam wrzucić :/
Przepraszam za błąd
Luzik :) niech tak zostanie ważne że w wynikach na motoresults jest ok :)
już skasowałem ... i tak chcę jeszcze powalczyć z muzyką aby był wszędzie dostępny
Jeśli nie możecie oglądać filmików z zagranicy zainstalujcie sobie dodatek do przeglądarki: Olla better internet.
niema sensu. Postaram się jakoś oszukać YT. Jest kilka sposobów może któryś zadziała. Klip usunąłem z powodu zbyt rażącego błędu :( przepraszam
Chyba się udało oszukać system ;)
błąd poprawiony
[url]https://youtu.be/0_xh5ELeQsQ[/url]
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 70 zapytań