Temat: husqvarna te 610
mam w xt 600 zawieszenie przednie od husqvarny 610 te 2000r i chce dać tarcze trw lucas 318mm dzis kupiłem do tej tarczy zacisk złoty brembo gdzie dostane adapter do takiej tarczy pod ten zacisk :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » husqvarna te 610
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam w xt 600 zawieszenie przednie od husqvarny 610 te 2000r i chce dać tarcze trw lucas 318mm dzis kupiłem do tej tarczy zacisk złoty brembo gdzie dostane adapter do takiej tarczy pod ten zacisk :D
mam małe pytanko ile oleju powinno byc w przednim zawieszeniu w husqvarnie 610 te 2002r. Gdzie dostane do tego modelu uszczelniacze olejowe i jaki olej zalać :D :D :D :D :D :D :D :D :lol:
mam małe pytanko ile oleju powinno byc w przednim zawieszeniu w husqvarnie 610 te 2002r. Gdzie dostane do tego modelu uszczelniacze olejowe i jaki olej zalać big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile lol
mam małe pytanko ile oleju powinno byc w przednim zawieszeniu w husqvarnie 610 te 2002r. Gdzie dostane do tego modelu uszczelniacze olejowe i jaki olej zalać big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile lol
Może ja przetłumaczę. :D
"Mam kilka pytań.
1.Ile oleju mieści się w przednim zawieszeniu w Husqvarnie TE 610 z 2002r.?
2.Gdzie dostanę do tego modelu uszczelniacze do w/w zawiasu?
3.Jaki najlepiej olej zalać?"
Teraz chyba każdy załapie o co biega.
A do XT600:
Zainstaluj sobie Mozille (podkreśla błędy).
Odświeżam bo dalej nic nie wiem na ten temat pozdro
:D :D :D :D
1.Ile oleju mieści się w przednim zawieszeniu w Husqvarnie TE 610 z 2000r.?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » husqvarna te 610
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań