Odp: 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
W Koszalinie pogoda pizdowata, mam nadzieję, że w drodze do Bydgoszczy się trochę polepszy...
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Koszalinie pogoda pizdowata, mam nadzieję, że w drodze do Bydgoszczy się trochę polepszy...
Weźmie ktoś ze mną tę dwójkę?
Jeśli nikt nie chce to mogę dać 70 za 1 osobę, jeśli Ci pasuje taki układ?
601 386 22 piec.
na chwile obecna 15 osob w amatorach. 20 w pp i 10 w mp. jutro pewnie bedzie jeszcze wieksza frekwencja. bedzie ciekawie!
Hej, chciałbym bardzo wystartować w zawodach. To byłyby moje pierwsze zawody SM, i mam kilka pyt.
Trochę późno się obudziłem, ale dopiero z zza granicy wróciłem...
Otóż, jeśli startowałem kiedyś w MP ale w Enduro, to czy mogę wystartować w Amatorach na SuperMoto bez licencji? Nie startuję w zawodach od 4 lat i w sumie dawno też na motocyklu nie jeździłem (ostatnio 3 tyg. temu na CC w okręgowych). Nie mam licencji, a mam dużo kilometrów, musiałbym wyjechać jutro o 6 rano :) Jeśli okaże się, że mogę startować, to zaraz pakuję motocykl i wyruszam jutro z rańca w trasę.
Jeśli jednak będą pewne wątpliwości, i może się zdążyć, że nie wystartuję, to wolę odpuścić sobie koszty związane z podróżą.
Dajcie proszę szybką odpowiedź:)
Pierwsze zawody bez licencji mozesz jechac. Do wyboru masz PP lub Amator.
Ale musisz zdac egzamin a nie wiem czy jutro jest. Sprawdz w tym watku info.
Dzieki wszystkim za wspolny trening i zawody.
Jak ma ktos fotki wynikow to pls wrzucajcie. :-)
Generalnie obylo sie bez strat, no moze oprocz wybuchu silnika w jednym z Tm'ow :-/ i jednym ktm'ie :|
[url]http://wyniki.motoresults.pl/?t=Supermoto&r=2015&REAL=1&lang=pl[/url] na jedno okrążenie zrobiłeś w 8s z prędkością 530km/h :D
Osoba, która wpisywała nazwiska wykazała się wybitnym talentem. Ja mam przekręcone nazwisko, ale przebija to Jeży przez "ż".
I Agata w MP i Amatorach:D
jak się w treningi poklika to jest dopiero burdel
Osoba, która wpisywała nazwiska wykazała się wybitnym talentem. Ja mam przekręcone nazwisko, ale przebija to Jeży przez "ż".
Samson a może to nie ty jechałeś ;-), chyba zgłoszę protest... Również dziękuje za wspaniałe towarzystwo ekipie z gofra oraz Pawłowi za poświęcony czas - miło cię znów widzieć na torze w akcji.
Gratulacje dla zwycięzców.
P.S. gdzie jest/był koleszka KALI? ;-)
Ja także dziękuję wszystkim w imieniu całej ekipy
UrbanStreetWorkshop :)
zajęliśmy ostatnie miejsca ale zabawa była przednia :) prawdopodobnie widzimy się na następnej rundzie o ile moje kolano będzie ready to race :)
Dzięki Lucek za pożyczone narzedzia:)
Wyniki z klasy Amator:
Widzę, że tajna broń Supermototrolls'ów pokazała klasę ;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 75 zapytań