Temat: Kupie slizg lancucha napedowego do HUSABERGA
Witam, jak w temacie
nowy lub uzywany
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie slizg lancucha napedowego do HUSABERGA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, jak w temacie
nowy lub uzywany
Taka mała sugestia z mojej strony, kiedyś kupiłem na alledrogo "slizg łańcucha" do mojego husaberga i był on wycięty z gumy podkładowej lub jakiegoś innego tworzywa tego typu. Slizg w husabergu ma prostą budowę i w przeciwieństwie do innych moto jest zwyczajnie płaski co ułatwia sprawę - zwykły pasek z dwoma otworami ;-)
Probowalem dorobic ale nie wiem co to za plastik, skad go wziac zeby sie nie wytarl? Na tej szczatce ktora mi zostala nie ma oznaczen a ten ktory zrobilem sybko sie skonczyl :/
myslalem tez kupic od KTMa i przerobic
A jaki problem zamówić go w serwisie?
Koszt chyba 80zł?
Co do dorabiania to jak go wytniesz aby miał na całej długości "irokeza"? Będziesz go doklejał?
Ślizg jest po to aby prowadził łańcuch, wymienia się jak już nie prowadzi łańcucha w linii. Czyli nie ma tego paska.
Niedawno swój wymieniałem bo łańcuch zaczął sobie za bardzo latać.
W serwisie zamowilem jakos w maju lub czerwcu i czekam, czekam, czekam :)
maj dopiero mamy
ja zamawiałem w marcu i po 1,5 tygodnia odbierałem
Ale ja mowie o maju w tamtym roku. Musze chyba jeszcze raz zamowic ale liczylem ze moze ktos na forum bd mial
Hacker, powiedziałem jak sytuacja wyglądała u mnie, kupiłem slizg i dostałem odpowiednio wycięty pasek gumy, więc podpowiedzialem koledze, lepsze to niż szlifować wahacz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie slizg lancucha napedowego do HUSABERGA
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 69 zapytań