Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
polecam rabittsport.pl
Robili mi tam okleinę na osłony lag i naprawdę świetne wykonanie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
polecam rabittsport.pl
Robili mi tam okleinę na osłony lag i naprawdę świetne wykonanie
Tylko mi chodziło o oryginalną.gdzieś widziałem takie tylko na zagranicznych stronach
Gdzie można kupić naklejkę na osłonę lagi do 660 smc????sprawdzałem w sklepie ktm i chyba tylko całą osłonę można
W każdym sklepie KTM'a. Są same naklejki, dwie sztuki jak dobrze pamiętam niecałe 70zł. Mam jedną oryginalną bo kupowałem komplet, ale nie pamiętam którą, chyba prawą.
Z jaką siłą dokręca się głowicę w KTM 450 sx kluczem dynamometrycznym i czy uszczelkę pod głowicę czym specjalnym się smaruje czy na sucho ją wkładam?
Dobra moto zlozone i smiga tylko.odkrylem ze nie ma on ladowania a akumulator z dnia na dzien jest coraz slabszy.Jak rozwiazac ten problem?
[url]http://allegro.pl/olej-liqui-moly-racing-4t-10w50-jaso-ma2-4l-german-i5271559038.html[/url]
Jeździ ktoś na tym w RFSie? W serwisówce piszą o oleju spełniającym normę JASO MA, nie MA2, można lać śmiało?
Pytanie czy plastiki od 660 z 2006r będą pasować do modelu z 2004r?
To zależy. Z ogonem możesz mieć problemy.
Ja akurat przerobiłem całość bo zmieniłem calkowicie szatę ktm.
To jest właściwie 2003r ale ramy są te same. Owiewki baku wszystko identyczne. Zbiornik jest inny jak widać, do tego musisz dokupić inne siedzenie chyba że przerobisz pod zbiornik z 640. Nowy stelaż zadupka, airbox powinien pasować, wypełnienie pod zadupkiem na aku (65zł ASO).
W 2004r masz jeden wydech a 660 z 2006 dwa więc niewiem jak to będzie bo jak widzisz u mnie jest trochę inaczej z wydechem. Jak masz pytania wal na PW.
Właśnie z tym ogonem chyba najgorzej bo przód chyba jest taki sam. Jeśli zamontowanie plastików od nowszego modelu to duża rzeźba to odpuszczę i coś zrobię z obecnymi.
Poprostu szukaj stelaża od 660. Pozatym ciężko trafić plastiki używane z tej wersji.
Muszę odstawić moto do mechaniora a nie mam przedniego koła. Mógłby ktoś z Wwy pożyczyć mi przednie koło na jeden dzień ?
(może być SM lub Enduro, gruba oś)
ponawiam pytanie
ponawiam pytanie
a na kole do serwisu nie dojedziesz?:)
Do czego ty to koło potrzebujesz?
Chłopaki polećcie jakieś lepsze klocki do smc na przód
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 71 zapytań