Odp: 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
dzięki za info. Zobaczymy jak to wyjdzie. Jak się uda to jestem w piątek, jak nie to na pewno w sobotę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki za info. Zobaczymy jak to wyjdzie. Jak się uda to jestem w piątek, jak nie to na pewno w sobotę.
Jedzie ktoś z Wawy i miałby jedno wolne miejsce w obie strony dla pasażera/kibica :) ?
Jade w piatek z Rzeszowa przez Kielce, Tomaszów Maz. moge zgarnac kogos z moto lub bez
Rychu, prawdopodobnie moja dziewczyna będzie jechać autem. Do jutra do końca dnia potwierdzi czy na pewno, to chętnie Cie zabierze. Będzie ruszać z Bielan.
EDIT: Potwierdziła, że jedzie na pewno także miejsce masz zaklepane jeśli chcesz.
Leci ktoś z Gliwic lub okolic i miałbym miejsce na moto i dla mnie ?? Nie chce sam tyle ciosac
Rychu, prawdopodobnie moja dziewczyna będzie jechać autem. Do jutra do końca dnia potwierdzi czy na pewno, to chętnie Cie zabierze. Będzie ruszać z Bielan.
EDIT: Potwierdziła, że jedzie na pewno także miejsce masz zaklepane jeśli chcesz.
a dużo ma tam miejsc? :)
Jedzie ktoś z Wawy i miałby jedno wolne miejsce w obie strony dla pasażera/kibica :) ?
Wiem że Danielmik szuka wspolnego transportu, Levis szuka miejsca dla apki na pace.
Moze zlapcie sie wszyscy razem.
jakby co, przyczepkę mogę użyczyć - moje moto + jedno dodatkowe - z lekką gimnastyką, ale da radę.
Problem jest taki, że w czwartek z samego rana wyjeżdżam ;/
Daniel jest z Ursusa, wiec moglby Ci przechwycic sprzęt z przyczepą. Leci osobówką, to mógłby do środka kogoś wziąć.
Musisz dojechać, zapłacić. Nic więcej w piątek nie chcą.
10.00 - 19.00 - treningi wolne, płatne
130 zł, a w przypadku płatności godzinowych 25 zł za godzinę.
Dobra opcja, szykuję się na piątkowe treningi!
Ja cisnę swoim busem, a mieszkam prawie na Ukrainie/Białorusi :P miejsca szukam dla mojego brata. Czekam na info od Hermesa bo on najbliżej mojego brata mieszka, jak nie wypali to będę do Was pisał na priv :) dzięki za wszystkie propozycje :)
Panowie a jak to jest z tym ubezpieczeniem NNW ? Ja muszę iść np dzisiaj do PZU i tam wykupić takie ubezpieczenie na weekend jak są zawody czy jak ?
Drugie pytanie, startuje pierwszy raz w zawodach, nie naleze do zadnego klubu ale w piątek muszę iść na egzamin tak ? Na którym będą mnie pytać z flag i z czego ?
NNW - nie musisz mieć. Na zawodach wykupujesz ubezpieczenie.
Jak przeczytasz regulamin, to zdasz egzamin :-)
Ok, dzięki za informacje :)
Czy czyjś lekarz sportowy wymagał papieru od psychologa u Was?!
Bo mój Tak.Myślałem że to normalnie zaświadczenie ma być a ona mówi że takiego mi nie da i trzeba zrobić psycho testy...
A testów nie ma i nie zrobi...
Lekarz Levisa zapewne tylko Warszawa i okolice przyjmuje.
Czy w bydzi będzie jakiś?
Wszystkie badania będę mieć jutro.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 71 zapytań