Odp: 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Orientuje się ktoś czy jest możliwość przekimania się w aucie/busie na terenie toru?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Orientuje się ktoś czy jest możliwość przekimania się w aucie/busie na terenie toru?
Jak masz bus/auto to nie ma problemu
Dajcie namiary na hotel
czy jest gdzieś osiągalna lista zgłoszeń na pierwsza rundę w Bydgoszczy ?
Dajcie namiary na hotel
W przedszkolu mnei uczono, że daj to chinski sprzedawca jaj, ale masz
[url]http://www.hotel-pomorski.pl/pol/index.php[/url]
czy jest gdzieś osiągalna lista zgłoszeń na pierwsza rundę w Bydgoszczy ?
Eurosportów się na oglądałeś. Organizator ma.
W przedszkolu mnei uczono, że daj to chinski sprzedawca jaj
haha nawet mój 3 letni syn to zna :)
Eurosportów się na oglądałeś. Organizator ma.
ma ale się nie podzieli w dobie internetu??
Tekst o chińczykach niepotrzebny, a za informacje dziekuje.
Panowie - ponawiam pytanko - będzie miał ktoś miejsce w busie / na przyczepce, żeby przetransportować moją Aprilkę ?
Z ludzi, których kojarzę to wiem, że Hermes, 751, Crazy, Mały - coś tam działali zawsze z transportem. Dajcie znać, czy nie mielibyście miejsca na 1 moto.
Sytuacja wyjątkowa, bo w czwartek wyjeżdżam do Koszalina i w piątek pewnie z Koszalina do Bydgoszczy, a potem znowu do Koszalina i do Warszawy. Wolę nie turlać się 1400km z przyczepką, tylko dorzucić się komuś do zupy i postawić dobre piwo :-)
Z góry dzięki
PS - moto będzie czyste i pachnące, także nic nie uwali olejem, smarem, czy innymi płynami :)
A ja uważam że tekst o chińczykach był bardzo potrzebny! Przypomniał mi odległe czasy dzieciństwa. Dzięki Crazy!
jedzie ktos od strony katowic/czestochowy gierkowka?
ew przez Piotrkow T?
oo widze jednak bedziesz ? ;)
tylko jesli bedzie transport :/
Ja prawdopodobnie będę leciał z Rzeszowa przez Kielce, Tomaszów Maz. itd. to ew mógłbym zahaczyć o Piotrków : )
To Ja też mam prośbę.
Czy jest szansa że ktoś zabierze 2 osoby z Bydgoszczy do Warszawy po zawodach ? bez motocykli...
Wasik pw
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 77 zapytań