Odp: RMZ 450 - delta
mallly200sx napisał/a:Poka moc na kole :D
nie mam jeszcze, ale było coś 41 czy 42
mów lepiej kto naprawi to badziewie
W mnie było 43 na kole :D
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ 450 - delta
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mallly200sx napisał/a:Poka moc na kole :D
mów lepiej kto naprawi to badziewie
W mnie było 43 na kole :D
delta napisał/a:mallly200sx napisał/a:Poka moc na kole :D
mów lepiej kto naprawi to badziewieW mnie było 43 na kole :D
Bo to był tuning przeprowadzony w profesjonalnym warsztacie!:)
A niutonów ile na kole i na wale?
Moje wykresy [url]http://motokofeina.pl/diagnostyka-suzuki-dr-400sm-hamowni/[/url]
Wstąpiłem dziś na złom, niestety 60 groszy za kilogram za mojego Berga mnie nie satysfakcjonuje:) Przy okazji go zważyłem, 122 kg, wszystko seria za wyjątkiem braku akumulatora i rozrusznika.
Wstąpiłem dziś na złom, niestety 60 groszy za kilogram za mojego Berga mnie nie satysfakcjonuje:) Przy okazji go zważyłem, 122 kg, wszystko seria za wyjątkiem braku akumulatora i rozrusznika.
hehehh no 60g lipa, żydzą strasznie:)
to jednak 5,5 deko cięższy od Hackerowego
Jeszcze brakuje ci podwójnego wydechu :] kompa do strojenia ;] i super okleiny i będzie super maszyna :D
Jeszcze brakuje ci podwójnego wydechu :] kompa do strojenia ;] i super okleiny i będzie super maszyna :D
głównie to brakuje czasu i kasy, na naukę:/
a z zabawek to dodałbym krótszy wahacz:)
znam temat wahacza - mnie też męczy ta opcja. W specyfikacji VDB wahacz jest 30mm krótszy, ale jakoś nie mam przekonania do cięcia i spawania :-]
znam temat wahacza - mnie też męczy ta opcja. W specyfikacji VDB wahacz jest 30mm krótszy, ale jakoś nie mam przekonania do cięcia i spawania :-]
to zacznij od półek.
Sorki delta, że brudzę Ci w temacie :P no ale już dokończę temat zawieszenia :D
Szukałem trochę półek z offsetem - ciężko już coś znaleźć, bo Apki już nie produkują. Kiedyś były fajne półki ICE-PARTS, ale nie są już dostępne... Tak czy inaczej, to nie półki czy wahacz mnie obecnie blokują, tylko głowa :-]
Trzeba szukać.
Na angielski forum supermoto co rusz jakaś SXV idzie na części.
A to jest takie forum w ogóle? Dziwne.
Wleciał zestaw naprawczy wałka zdawczego bo zaczęło się sączyć, niestety nic na miejscu prócz 'Allsrolsa' nie było, zobaczymy może polata trochę.
Ile taki zestawik ? próbowałeś dobrać coś w sklepie z uszczelniaczami/oringami :-) ?
Ile taki zestawik ? próbowałeś dobrać coś w sklepie z uszczelniaczami/oringami :-) ?
7dych, oringi może i bym dostał, ale uszczelniacza i tulejki nie. zresztą szkoda czasu jutro bemowo;P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ 450 - delta
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 76 zapytań