Temat: kupię crash pady do ktm 640 sm lc4.
kupię crash pady lub proszę o poradę jak je zrobić.czy kółka z deskorolki nie są aby zbyt miękkie?
z góry dziękuję za pomoc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię crash pady do ktm 640 sm lc4.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię crash pady lub proszę o poradę jak je zrobić.czy kółka z deskorolki nie są aby zbyt miękkie?
z góry dziękuję za pomoc.
No to wpisz to w temacie
moge Ci wytoczyc biale po kosztach
oki.masz może zdjęcia jak to wygląda,kolor dla mnie jest bez różnicy. a masz może pomysł montażu takowych crashpadów,czy zostawiasz inwencję twórczą po mojej stronie? a jakie by to koszty były z wysyłką?
podaj ile chcesz miec tych crashów 5 cm czy 3 . ja zrobiłem z tyłu na bogato chyba 7cm kupisz peta m8 i poskrecasz w oski.
Mimo że Adam się zaoferował polecę jeszcze kik_man.
hmmm sam nie wiem ale wole sie zabezpieczyc,więc na tyl byłby komplet na 7cm i drugi na 5cm,a na przód dwa komplety na 5cm. mam nadzieje że wystarczy. a jak to wygląda w realu?spoko?
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-640-akrapovic-keihin-41-2006-supermoto-CID5-ID8vNIZ.html[/url] no moze niech lepiej zrobi klik bo ja srednio mam z czasem :)
oki.dzięki za foto.
a tak z innej beczki,moto sprzedałeś razem z fcr-em?
tak kupił forumowy kolega
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię crash pady do ktm 640 sm lc4.
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 71 zapytań