Odp: 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Levis ale po co szukać dziury w całym?:P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Levis ale po co szukać dziury w całym?:P
Temat jest taki, że teraz nie wiem czy zdążę wyrobić licencję, bo podobno sporo się czeka...
Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń, żeby załapać się na niższą opłatę startową...
Przewaliłem cały regulamin i nie znalazłem informacji na temat, czy bez licencji można wystartować tylko raz "na całe życie" czy raz na rok.
...Czyli generalnie można powiedzieć, że nic nie wiadomo.
Jeżeli zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny to jest to potrzebne do wyrobienia licencji.
Jeżeli nie mam licencji, to teoretycznie mogę startować, chyba, że mi nie pozwolą... dziwny to zapis...
Pewne rzeczy definiuje słownik języka polskiego.
Przykład-Tylko raz spotkałem Murzyna pod prysznicem. Oznacza to że nie było wiecej zbliżeń.
Tylko raz, to "tylko raz", a nie "tylko raz w miesiacu", czy "tylko raz w roku".
Zdałeś egzamin rok temu, miałeś czas na wyrobienie licencji, nawet biorąc pod uwagę niezbyt szybkie terminy PZM-otowskie.
O rzesz, rzeczywiście do 30 zgłoszenia. Czyli może być bez klubu bo niechce mi się gonić 60km po pieczątkę, a z zapaleniem płuc tym bardziej narazie się z domu nie ruszam. Mam nadzieję, że tym razem moto będzie gotowe na czas. Pzdr.
O rzesz, rzeczywiście do 30 zgłoszenia. Czyli może być bez klubu bo niechce mi się gonić 60km po pieczątkę, a z zapaleniem płuc tym bardziej narazie się z domu nie ruszam. Mam nadzieję, że tym razem moto będzie gotowe na czas. Pzdr.
Puszczaj zgłoszenie bez pieczątki. Zazwyczaj nie patrzyli. Pieczatke dla swietego spokoju ogarniesz sobie i na zawody dowieziesz podstemplowane, ale zgloszenie pojdzie.
Crazy, wszystko się zgadza i nie miałbym problemu z interpretacją, gdyby nie to, że w regulaminie nie znalazłem wyraźnego stwierdzenia:
"Zawodnik bez licencji może wystartować tylko raz".
To akurat wiem, bo mały, hermes, figiel mówili, że można, a nie z punktu w regulaminie.
Czy przy tym jednym starcie bez licencji można też nie mieć badań?
Jedz do PZM (na ul. Kazimierzowska) po licencje i nie bedzie problemu. Franz wlasnie odebral A. Czekał koło7-9 dni bo plastik drukują poza W-wą
Czy przy tym jednym starcie bez licencji można też nie mieć badań?
rok temu sprawdzali badanie lekarskie, przynajmniej moje w Bydgoszczy.
Jedz do PZM (na ul. Kazimierzowska) po licencje i nie bedzie problemu. Franz wlasnie odebral A. Czekał koło7-9 dni bo plastik drukują poza W-wą
Taki mam plan - na początku przyszłego tygodnia chcę zrobić badanie lekarskie, wypełnić wszystkie papiery i złożyć co trzeba.
Na pierwszy start badanie lekarskie musi być licencja nie.
Panowie ja i moi koledzy chcemy wystartować w Bydgoszczy w klasie "Amator" oczywiście. :)
Teraz mam kilka pytań, wysłałem nasze zgłoszenia I ?
1) W polu kierownik zespołu nic nie wpisałem to dobrze ?
2) W polu licencja - napisałem " Brak" Dobrze ?
3) W polu należności do klubu- wpisałem " Brak".
Podsumowując czy tak wypełniony wniosek jest dobrze wypełnionym wnioskiem ?
Teraz pytanie już o same zawody, czy jako że jest to mój pierwszy start muszę zdawać egzamin w piątek ? Bo w regulaminie jest wzmianka o PP... A nie wiemy czy wyjeżdżać rano w piątek czy po południu po pracy.
Oczywiście badania lekarskie mamy wszyscy :))
1 2 3 - dobrze
Egzamin jest wieczorem koło chyba 18:00 w piątek. W sobotę chyba też jest, ale za to w piątek można trochę potrenować, zrobić odbiór, zdać egzamin.
Więc proponuję jednak piątek tak, żeby chociaż na 15:00 dojechać.
Panowie zgloszenia wysylacie na maila podanego w regulaminie uzupelniajacym, tj bartek@lktwg.com ? Pytam bo wyslalem zgloszenie kilka dni temu z prosba o potwierdzenie dostarczenia i cisza. Nie dostalem rowniez emaila informujacego o otwarciu mojej wiadomosci przez odbiorce.
Nie każdy serwer to obsługuje. Ja wysłałem na tego maila, jak jest w regulaminie, to na bank jest ok.
Levis dzięki za info :) W takim razie stawimy się w piątek :)
Teraz tylko zlożyć ktm'a do kupy :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 1 runda Bydgoszcz (16.05.2015)
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 67 zapytań