Temat: Kurtka i spodnie skórzane, kask HJC TR-1
Siema, sprzedam mój strój w którym śmigałem do tej pory.
Kask HJC TR-1 rozmiar XS ale teraz siedzi jak S, w stanie -bdb, normalne ślady użytkowania, nie brał udziału w żadnej glebie, 100% sprawny, blenda i wentylacja działają.
Kurtka skórzana Adrenaline, rozmiar M, w stanie +dobry, lekkie otarcia widoczne na zdjęciach, nie rzucają się w oczy. Czyszczona odpowiednim mleczkiem więc skóra w świetnej kondycji. Posiada ciepłą podpinkę. Wszystkie zamki sprawne.
Spodnie Rebelhorn, rozmiar XS, długość nogawki z zewnątrz 94 cm, od krocza 74cm. Mój obwód w pasie to 84 i mam jeszcze trochę luzu. Lekko obtarte w kilku miejscach, zupełnie nie przeszkadza to w niczym. Zamki i guziki sprawne.
Generalnie to rozważyłbym propozycję wymiany na jakieś kombi dwuczęściowe np Tschul, w rozmiarze raczej 50, mam 180cm i 70 kilo wagi. Za te 3 rzeczy chciałbym 900, albo osobno też mogę sprzedać, wtedy normalnie kurtka 300, kask 300, spodnie 300. Ewentualnie dla zdecydowanego forumowicza jakiś upust.
Mogę podesłać więcej zdjęć. Pytania tu lub 539 750 619
[url]http://olx.pl/oferta/kask-hjc-kurtka-adrenaline-spodnie-rebelhorn-skorzane-xs-m-slidery-CID5-ID9T5lp.html[/url]
Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.