Temat: [K] Przelotkę przewodu hamulcowego
Każdy chyba wie o co chodzi , blaszka przykręcana do półki z plastikową tulejką przez którą przeprowadza się przewód hamulcowy.
Ewentualne jak mocujecie przewód bez tej przelotki ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Przelotkę przewodu hamulcowego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Każdy chyba wie o co chodzi , blaszka przykręcana do półki z plastikową tulejką przez którą przeprowadza się przewód hamulcowy.
Rurka PCV + Blaszka odpowiednio po wyginana i przykręcona do półki lub lagi ( poprzez obejmę )
Oryginał mi nie pasował do akcesoryjnych półek
No taki mod to ostateczność , niby jest coś takiego na aledrogo ale jeszcze poczekam może ktoś coś podrzuci
Ewentualnie można zakupić taki bajer
[url]http://www.sklep.motox.pl/cycra-prowadnica-przewodu-hamulcowego-czarna-p-3557.html[/url]
Do wyboru kolor czarny i biały
zobacz na larsson.pl
Ja ostatnio kupowałem w ktm taką co wkłada się między przedni błotnik a dolną półkę.
Koszt ok 20zł w ktmsklep.pl
Są też takie przykręcane z boku do przedniej owiewki na wysokości górnej półki ( ktm 690 smr lub enduro) w podobnej cenie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Przelotkę przewodu hamulcowego
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań