Odp: II Runda PP i MP Stary Kisielin
kurczechlopaki ale mnie nakrecacie :D
jeszcze lame pytanko co do tego numeru startowego, wybieram go na miejscu? oni daja ten numer juz z bialym tlem ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeszcze lame pytanko co do tego numeru startowego, wybieram go na miejscu? oni daja ten numer juz z bialym tlem ?
Wybierasz sobie jaki jest wolny i najlepiej przygotuj sobie sam wszystko. Kup, wytnij, załatw cyferki i po kłopocie.
Kurde, niezły czas, jak na jazdę bez przedniego hamulca:)
ja bym był wdzięczny jakbyście sobie wszyscy dopisali nr startowy w sygnaturce bo chciałbym wiedzieć kto jest kto i jakich czasów dotyczą Wasze komentarze
tak dadzą Ci :lol: zapłaciłem 15 zł za dwie czarne 5 zamiast trzech zielonych :lol:
rozumiem;p a jakie barwynumerow ma sie na PP? czarna cyfra na bialym tle?
rozumiem;p a jakie barwynumerow ma sie na PP? czarna cyfra na bialym tle?
Wszystko jest w regulaminie który znajdziesz na [url]http://www.pzm.pl/motocykle_regulaminy/Supermoto[/url] Ale teoretycznie to nie ma znaczenia i każdy lata z jakim numerem chce i kolorystyką dowolną. Dlatego nie ma co się napinać takimi pierdołami :)
ja bym był wdzięczny jakbyście sobie wszyscy dopisali nr startowy w sygnaturce bo chciałbym wiedzieć kto jest kto i jakich czasów dotyczą Wasze komentarze
Zgodnie z pomysłem dodałem możliwość dodania numeru startowego do swojego profilu który będzie wyświetlany przy każdym poście. Zapraszam do uzupełniania danych :-) Jak wszyscy to wszyscy.
Taka mała pierdoła- jeśli ktoś kto czyta tego posta, podnosił mój odpowietrznik- czarny z końcówką chrom (na 3gim winklu) to Proszę o kontakt Pozdro :P
Używaj lepszego kleju :lol:
Zapraszam do uzupełniania danych :-) Jak wszyscy to wszyscy.
a pana nr gdzie? :rolleyes:
Ja latam tylko przy weekendzie to się nie liczę ;-))
Było Na co popatrzeć ;] Również Mam zdjęcia z całych zawodów :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 77 zapytań