Odp: Regulamin 2015
własnie, trzeba to wyjaśnić bo Łotysze sami nie wiedzą czy runda PP będzie sie liczyła?i pisali do mnie z zapytaniem odnośnie PP
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Regulamin 2015
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
własnie, trzeba to wyjaśnić bo Łotysze sami nie wiedzą czy runda PP będzie sie liczyła?i pisali do mnie z zapytaniem odnośnie PP
Ja osobiscie wole by sie nie liczyla chcial bym tam ewentualnie pojechac rekreacyjnie. o ile w ogole tam pojade bo koszta moga mnie zabic jak i wielu innych z pucharku
Ja jestem za tym aby jednak się liczyła, ale to już każdy wie :P. Jutro zadzwonię i się zapytam w PZM jak to w końcu jest. Będzie wszystko jasne.
Wiadomość z pierwszej ręki: runda PP nie jest liczona do klasyfikacji i oficjalnie na Łotwie nie ma rundy PP w tym sezonie. Można jechać dla przyjemności. MP jadą zgodnie z regulaminem Łotwy czyli 1 x trening wolny 1 x kwali i dwa wyścigi
Wiadomość z pierwszej ręki: runda PP nie jest liczona do klasyfikacji i oficjalnie na Łotwie nie ma rundy PP w tym sezonie. Można jechać dla przyjemności. MP jadą zgodnie z regulaminem Łotwy czyli 1 x trening wolny 1 x kwali i dwa wyścigi
a szkoda
Nom szkoda, nie pozostaje Nam nic innego jak pojechać z Franzem tylko dla przyjemności...
Ja w te cale supermoto bawie sie tylko dla Przyjemnosci . Czy zawody czy treningi bez roznicy .Rysio nie zapominaj o podstawach to tylko zabawa i jezdzimy dla funu. :)) Lotwa bedzie dobrym treningiem na lajcie
Gówno :) koniec tematu :D Tak czy inaczej zapraszam wszystkich 19 kwietnia do Biłgoraja, fajnie będzie się spotkać i polatać razem w wyścigu :)
Czy ktoś się orientuje, czy dalej w grupie amatorów będzie tylko jeden wyścig ??
Tak. Masz wszystko napisane w regulaminie 2015 na stronie PZM. WYSTARCZY PRZECZYTAC
Levis. W zeszłym roku w koszalinie były 2 wyścigi z 3 zawodnikami... emocje były niemałe (powaga) ;) ale trochę umęczyło to zawodników i chyba kibiców też.
Więc chyba nawet lepiej, raz a konkretnie.
Niwy były dwa wyścigi ale nie jednego dnia.
Na "rundzie" jest zawsze jeden wyścig amatorów.
hmm to chyba od słońca omamy miałem ;) zdawało mi się 2 razy :)
Tak długo to trwało ;)
Rzeczywiście w Koszalinie były dwa wyścigi amatorów (po jednym na rundę).
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Regulamin 2015
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 77 zapytań