1

Temat: Jaka opona do KTM LC4

Witam,
Potrzebuję zmienić oponę w KTM LC4 i zastanawiam się co wybrać. Obecnie posiadam Pirelli Diablo Rosso 160/60 R17. Ogólnie jeżdżę bardziej po mieście. Myślę nad jakąś oponą Michelin bo widzę, że mają bardzo dobre opinie chociaż cena nie jest niska. Możecie polecić coś dobrego? Chciałem też włożyć coś szerszego co by fajniej wyglądać mogło ;P Co o tym myślicie. Bardzo proszę o pomoc ;)

Pozdrawiam!

2 Ostatnio edytowany przez Hustler13 (2015-04-19 14:04:57)

Odp: Jaka opona do KTM LC4

[url]http://forum.supermoto.pl/topic17631-jakie-gumy.html[/url]

Zapraszam do 16 stron lektury, po przeczytaniu na pewno wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane.

KXF 250 '14

3

Nie do końca tu jest rozstrzygnięty temat :D ktoś może coś sprawdzonego polecić? Jak Michelin to który model? Bo tych Piolów jest dużo i nie wiem co wybrać a jak nie Michelin to co? ;)

4

bierz dunlop qualifier 2

Husqa smr 570

5

+1 za qualifierem2

6

Mam teraz na tyle qualifera 2 i mogę z czystym sercem polecić. Jak dla mnei daję radę w każdych warunkach.

7

Pilot Road 3 !

Kupie moto :)

8

Micheli Piot Power 2ct tez fajna guma, na środku twardsza mieszanka a po bokach miękka.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

9

X2 ^ Ja miałem taką w połączeniu z Pilot Power (jednoskładnikową) na przodzie w 950 SM i była rewelacja.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

tez pilot power 2ct polecam daje rade nawet przy nizszych temp

ktm lc4 640 sm +fcr41 + akrapovic +open airbox

11

pp 2ct też polecam, mam u siebie :)