Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wie ktoś gdzie mogę dostać samą wtyczkę którą się wpina do modułu zapłonowego kokusan w LC4 2003?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wie ktoś gdzie mogę dostać samą wtyczkę którą się wpina do modułu zapłonowego kokusan w LC4 2003?
Łożysko PDS dolne:
GXSW 16.32 łożysko FLURO (z teflonem) 42zł
Simmering pds 25x32x7-2szt 4zł
Kraków sklep wama na centralnej.Inne- pge16X tańsze bez teflonu
Informację zaczerpnięte z ktmracing. W swojej setce kupiłem zamiennik, a w 450 oryginał. Różnicy nie widać. Wahacza kupowałem oryginalne bo nie chciało mi się dobierać, ale nie powinno być problemu.
No właśnie chciałem zamiennik tylko nie mogłem znaleźć z teflonem, a tu proszę.
Dziękuję:)
W serwisie.
Poszukaj na necie jest osobny katalog KTM-a w którym są tylko i wyłącznie wtyczki i gniazda jakie występują w wiązkach elektrycznych.
Spare connectors przejrzałem ale po numerze części nic nie wyskakuje w serwisie.
A jaki jest kod tej wtyczki?
00.70.000.0BX narazie sprawdzałem ba kilku stronach i system nie rozpoznaje części.
ed. jest na jednej z US ale cena 34$ + shipping więc kupię za tą cenę instalację całą :)
Jakie oznaczenia swiecy zapłonowej KTM 660 SMC 2oo3r??
DCPR8EIX-9 jesli chodzi o irydowe.
Gdzie kupię w dobrych pieniądzach napinacz łańcuszka rozrządu?
Uzywka albo ASO. :) olx.pl allegro.pl i raczej tanio nie bedzie jak do 690 w ASO
Pozycja 18.
[url]http://ktmsklep.pl/schemat/75656/uklad-rozrzadu#schemes_heading[/url]
Taniej niż myslalem :D
Znalazłem za 190,00 ale termin 7 dni.
Zamówiłem w KTM Kraków za 206,00, będzie u mnie poniedziałek :D
Dzięki za podpowiedzi.
Hej, przyszedł mi taki pomysł, zeby budżetowym kosztem spróbować zaadoptować przednia pompe od aprilli rs 125 - nie mogę nigdzie znaleźć średnicy tłoczka owej pompy, oraz na jak grubą kierownicę pasuje, chciałbym do wsadzić do exc 450 z 2009 roku. Czy to ma większy sens, próbował ktoś, ? w RS jest jedna tarcza, więc myślę, ze dozowalnośc powinna być ok
jak myślicie?
Wydaje mi się, że powinno być okej, średnica tarczy 320, waga podobna, więc powinno śmigać :) a co do kiery nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, nawet fatbar jest zwężany przy mocowaniach przełączników, klamek i manetkach ;)
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 59 zapytań