Temat: Problem z podłączeniem kranika na 3 wejścia
Motocykl taty stał ponad rok z rozebranym bakiem, kranikiem i teram mam problem z podłączeniem . Kranik ten jest na 3 wejścia (zdjęcie niżej) gdy złącze tym wężykiem krótkim (patrz zdjęcie) to wejście które jest bez wężyka to benzyna bardzo słabo leci i podczas jazdy motocykl jest strasznie mułowaty . Natomiast gdy wszystkie wejścia są bez żadnych podłączeń to po włączeniu kranika na ON leci z wszystkim 3 wyjść :/ Teraz mam problem bo kranik chyba nie działa tak jak powinien a po drugie to nie wiem gdzie podłączyć te pozostałem dwa wejścia w kraniku bo przecież połączone to one być chyba nie mogą nie ? W gaźnikach nie widać nigdzie jakiegoś wejścia na wężyk ,żeby można podłączyć tam wężyk z kranika . Poradźcie co zrobić?
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acb160b04a72aa0f.html]www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acb160b04a72aa0f.html[/url]
Ps: zaglądałem do świeć i środek mają w kolorze coś pomiedzy białym a bardzo rozcieńczoną kawą z mlekiem a boki są okopcone .
Nie wiem nawet co to tłok.
Stań przed dużym lustrem, rozepnij rozpór, odchyl nieco nachy i patrz uważnie... to jest tłok... cylinder wygląda inaczej i bywa przeważnie noszony pod spódnicami... :)