Odp: MIASTO - TRASA duży problem
to co ile w SMC wymienia się olej, reguluje zawory i wymienia tłok :> ?
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » MIASTO - TRASA duży problem
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe ciekawe czy ktoś przejechał już tyle, że trzeba było wymieniać tłok
Zaraz przyjdzie Helmex i będzie wciskał swoją 640 bo akurat ma na sprzedaż ;)
Levis w moto mam 10200 najechane przez rok i do tej pory 2xolej i filtry i sprawdzenie luzów zaworowych bez potrzeby ich regulowania
no to faktycznie, do tej pojemności chyba nie ma żadnej alternatywy o tej samej mocy :>
myślałem, że Apka 550 to też jakieś wyjście, ale jednak to jest wyczyn, trzeba zmieniać częściej olej i ogólnie bardziej przyglądać się na serwis :>
Zaraz przyjdzie Helmex i będzie wciskał swoją 640 bo akurat ma na sprzedaż ;)
a wal sie :D coraz wiecej mysli nad dozywociem lc4 umnie. lubie tego kata najlepszy sprzet jaki mialem :D a jak cos to 13500 z keihiniem i orginalnym mikuni. edit chyba wciskalem juz lc4 tutaj :v
Na fejsbukowej grupie Global 950 była fotka z licznikiem 55 555 jakiś czas temu. Niemcy z Motorradu testowali dziobala na 50 tys. km, i po rozbiórce silnika trzeba było go złożyć do kupy i jechać dalej.
[url]http://www.motorradonline.de/dauertest/dauertest-abschlussbilanz-ktm-690-sm-bilanz-nach-50000-kilometern/269735?seite=4[/url]
Dzięki za odpowiedzi. Ja wyczyna nie szukam, to ma być motocykl do jazdy na codzień z okazjonalnymi wypadami na tor. Serwisować chcę normalnie, a nie co tydzień, tym bardziej, że jeżdżę dużo. Święta się kończą, więc szukam dalej.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » MIASTO - TRASA duży problem
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 80 zapytań