Odp: Sm do codziennej jazdy
xr wydaje sie najlepszym kandydatem, oprócz kiblowatowego zawieszenia przedniego widze w nim dużo zalet. choć perspektywa wlasciciela pewnie jest wiele odmienna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sm do codziennej jazdy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
xr wydaje sie najlepszym kandydatem, oprócz kiblowatowego zawieszenia przedniego widze w nim dużo zalet. choć perspektywa wlasciciela pewnie jest wiele odmienna
jakie zalety ma XR650?
stary motocykl dla wielu już kolekcjonerski a ceny niektórych części kosmiczne
jeżeli większość wymienionych motocykli ma ten sam poziom to starałbym się kupić ten najnowszy/najświeższy
Było ogłoszenie na forum XR650 ze zmienionym przednim zawiasem...cena coś koło 19k ale stacjonuje w UK.
Było ogłoszenie na forum XR650 ze zmienionym przednim zawiasem...cena coś koło 19k ale stacjonuje w UK.
Za ta monete lepiej 690 smc
obecnie u nas i w uk za cene xr650r w sm mozna kupic crfe. jezeli chodzi o czesci do hondy to nie ma z nimi problemu - szczegolnie jak kupujesz za wielka woda. najlepiej przejedz sie na ktorejs z proponowanych maszyn i zobacz czy ci pasuje czy nie.
Jak do wszystkiego to wiadomo do czego
Jaka kasę chcesz przeznaczyć ?
no tak :) mocny, lekki ,mało palić ,tani, blisko chaty, młody rocznik, jeszcze może ruchanie do tego?
Jak do wszystkiego to wiadomo do czego
Jaka kasę chcesz przeznaczyć ?
Jeśli bym kupował moto teraz to 10k-13k
Ale nie wiem czy nie poczekać trochę odłożyć więcej pieniążków i kupić najtańsze SMC 690
O ta DZR to jest niezła
[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-drz-400-sm-CID5-ID6PtOL.html#06955dcd44[/url]
Ta huska tylko nie wiem czy to też nie jest wyczyn
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-610-r09-CID5-ID9e1Dn.html#7fd0f4ed88[/url]
Ten kat też nawet
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-supermoto-sprzedam-zamienie-CID5-ID6xkK5.html#7fd0f4ed88[/url]
Ogólnie to te motocykle by mnie interesowały Husky jest supr z wyglądu a jak z silnikiem, mocą awaryjnością posiada ktoś z forum w/w moto?
drz kozacka. pomalowany silnik pro. lampa przednia tjunerska i jakas kombinacja ze stacyjka. do tego prawie 13 tys za prawie serie.
wystawiam swoja za 15 jak nic ;D
ja bym odrazu lykal kata raka..
ja bym odrazu lykal kata raka..
literówkę widze, nie kata tylko bata ^^
n-man Widzę, ze avatar zobowiązuje :DD
tak ;) mam jaja chłodzone powietrzem więc musze tak zap**** wokół komina:D
awatar z jajami jako przedłużenie prawdziwego kutasa? czy ukrycie jakiś problemów z dzieciństwa tuteż molestowanie przez wujka lub zobaczenie babci nago w wieku 5 lat ? czytalem gdzieś ze takie podwyższanie samo oceny w necie jest potrzebne takim ludziom :v
hyhy jednak zabolało, ale riposta przeczytana w kaczorze donaldzie mnie nie rusza;) <bezspiny>
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sm do codziennej jazdy
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 71 zapytań