1

Temat: Prośba o sprawdzenie KTM 640 SMC - woj Małopolskie

Oferta poruszona już w temacie z linkami do aukcji, ale założyłem osobny temat, żeby nie zaśmiecać zbytnio tamtego.

Mam prośbę o sprawdzenie dla mnie kata z ogłoszenia.

[url]http://olx.pl/oferta/ktm-smc-lc4-640-smc-supermoto-kat-a2-690-wr-crf-yzf-xtx-zamiana-film-CID5-ID7Bqr5.html[/url]

Jestem zainteresowany zakupem ale mam prawie 600km do sprzedającego. Gdyby to był pewniak to wsiadłbym i jechał, ale tak to jednak troszkę ryzykowne a kawałek jest.

Gdyby ktoś był na tyle pomocny i mógł podjechać obadać sprzetą będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Jeśli będzie trzeba to odwdzięczę się Biletami Narodowego Banku Polskiego  i dobrym płynnym "załącznikiem" :)

Jeśli ktoś ma jakieś spostrzeżenia to śmiało pisać.

2

Odp: Prośba o sprawdzenie KTM 640 SMC - woj Małopolskie

skad jestes moze masz bliżej domnie :)

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

3 Ostatnio edytowany przez _arek_ (2015-03-20 20:08:11)

Gorzów Wlkp.

Masz coś ciekawego do zaoferowania ??

Odległość to nie kłopot, byle by warto było  jechać ;)

4

Odległość niestety powala, szkoda, drugi koniec polski. Z Gorzowa zawsze te 120km mniej :D
Masz może gdzieś w pobliżu zdjęcia Swojej zabawki Helmex?

5

Oferta Helmax-a jest w dziale sprzedam....

Widziałem już wcześniej te ogłoszenie, ale te wydechy mi trochę nie pasują do tego moto :P

6

To wydechy sobie zmienisz stary. :) Ważne że moto pewne :)

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

7

_arek_ napisał/a:

Oferta Helmax-a jest w dziale sprzedam....

Widziałem już wcześniej te ogłoszenie, ale te wydechy mi trochę nie pasują do tego moto :P

Rzeczywiście. Słabo szukam, wcześniej nie widziałem ;)

8

a mi sie tam wydechy podobaja bardziej niz te detykowane.   ważne jak chodza. kazdemu na zywo sie wydechy podobaly,   napisz na pw jakis kontakt to wysle jakiees tam zdjecia, w niedeziele ma n iby przyjechac gosc z warszawy, ale to juz drugi co sie umawia. wczesniejszy nie przyjechal, coraz bardziej mysle nad zostawieniem tej lc4. jesc nie wola :D

ktm 640 06r

9

Signe napisał/a:

Pomyślałem tez o tym, ale jakoś nic podwójnego nie mogę znaleźć do 640 - albo szukać nie umiem

Ogólnie moto na duży plus ... tylko te kominy...

10

Arek napisałem PW sprawdź

11 Ostatnio edytowany przez Signe (2015-03-21 00:38:06)

_arek_ napisał/a:
Signe napisał/a:

Pomyślałem tez o tym, ale jakoś nic podwójnego nie mogę znaleźć do 640 - albo szukać nie umiem

Ogólnie moto na duży plus ... tylko te kominy...

[url]http://olx.pl/oferta/honda-crf-tlumik-tlumiki-wydechy-arrowfmf-CID5-ID8JrCj.html[/url] kwestia dorobienia redukcji gdyby się nie zgadzały średnice "rurek" :)

Edit: post 666 ]:->

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

12 Ostatnio edytowany przez _arek_ (2015-03-21 01:22:16)

kabat napisał/a:

Arek napisałem PW sprawdź

Nic nie dostałem....

Signe można w sumie i tak pokombinować, chociaż nie ukrywa że wolałbym P&P  i wystrugane pod dany silnik/moto.... Hmmm kwestia do przemyślenia taka np CRF to pojemnością się też różni....

13

Dlatego się stroi moto po wymianie wydechu. :) kwestia rozbija się tutaj o średnicę przelotów.

14

Strojenie oczywista oczywistość, chodziło mi własnie bardziej o średnicę....

15

lc4 na  dwóch wydechach nigdy nie bedzie miala za duzego  cisnienia. afr sie zgadza a i  swieca idealnie wypalona  czasami sobie pierdolnie w wydech, bo jak to sie mówi ma zaluzno w wydechu :D

ktm 640 06r