Temat: [K] Czujnik położenia wału ktm lc4 640
Witam, poszukuję czujnika położenia wału, zależy mi na tym aby kable wychodzące z niego nie miały żadnych przetarć czy uszkodzeń.
Powrót do SM
Bo życie jest po to by latać na moto.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Czujnik położenia wału ktm lc4 640
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, poszukuję czujnika położenia wału, zależy mi na tym aby kable wychodzące z niego nie miały żadnych przetarć czy uszkodzeń.
Daj foto jak to wyglada to znajdę :)
mam tylko takie, jutro moge zrobic dokaldniejsze, siedzi to w komorze magneta. Wychodzą z tego biały i zielony kabel, potrzebna mi taka z nie uszkodzonymi kablami i oczywiscie sam czujnik sprawny. :D
jak widać na samym zdjęciu u mnie kabelki są popękane a wyjąc sie ich nie da bo są wtopione w czujnik
[url=http://naforum.zapodaj.net/371944c361f4.jpg.html][/url]
co to za smar/ smalec w deklu ?
Ta wydzielina powstawała przez słabe uszczelnienie dekla, które już zostało naprwione ( uszczelka puszczała) widac na zdjeciu że jest rozwarstwiona i do wyrzucenia, jest to tak jakby wilgoć pomieszana z olejem. Tak dziać może się właśnie przez zużytą uszczelkę. Dla silnika nie jest to groźne jednak warto zapobiec takim reakcjom w środku.
Pw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Czujnik położenia wału ktm lc4 640
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 72 zapytań