Temat: Pierwsze moto - Supermoto 125 vs sportowy - kilka pytań
do usuniecia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze moto - Supermoto 125 vs sportowy - kilka pytań
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
do usuniecia
ciekawe czy ktoś odpowie a jeżeli tak to po ilu postach zamknę temat:)
ciekawe czy ktoś odpowie a jeżeli tak to po ilu postach zamknę temat:)
Dlaczego? Trafiłem na złe forum? Bo już nie wiem gdzie się dowiadywać czegokolwiek o tym jak dobrze wybrać pierwszy moto.
najpieww zamknąć konto, pozniej temat.
z takimi pytaniami raczej na mielocha tam bardziej ogarniaja te maszyny
w klase motocykli w ktora celujesz roznica miedzy sm a innymi to tylko kola. prawdziwe smy zaczynaja sie od full 125 w gore
Czyli Waszym zdaniem 125 2t bedzie pieniedzmi w błoto i nie ma nawet co kupować tylko zrobić prawo jazdy i uczyć się jeździć od razu na dużych maszynach? Chyba faktycznie trafiłem na forum samobójców :D
Co tam, ze aprilka rozpędza sie do niemal 200km/h, chociaz nawet nie mam zamiaru tak jeździć. Ale dzięki za opinie.
a ile trzeba zeby dojsc do tych 200 ? pewnie ze 3 kilometry. kup 660 albo cos takiego. bedzie pan zadowolony.
a ile trzeba zeby dojsc do tych 200 ? pewnie ze 3 kilometry. kup 660 albo cos takiego. bedzie pan zadowolony.
Moim zdaniem nie jest źle, niecałe 7 sekund do 100, NA POCZĄTEK wystarczająco
Wiadomo, że byłbym zadowolony, ale ogólnie to kwestia jest taka, że chcę dopiero zacząć przygodę z moto, nauczyć się jeździć, kupić 125 bo takim mogę jeździć za sprawą posiadania prawka B od 3 lat i zobaczyć czy w ogóle mi się spodoba. Mój ojciec ma bandita 1200, ale nawet nie próbowałem tym jeździć, polecał mi aprilie, ale nie zna się na supermoto, więc pytam o zdanie na forum o SM, bo bardziej mi się podobają, łatwiej poświrować pawiana na jednym kółku i przy ewentualnej glebie nie połamie wszystkich plastików, tak mi się przynajmniej wydaje.
ilez to roboty prawko zrobić. a w 5 k to trudno nawet dt kupic,
jedyna sensowna i nei droga w utrzymaniu opcja to dt125 w sm
125 2t to moim zdaniem tylko w teren lub na tor. Na ulicy 2t to porażka, chyba żeby długie przełożenia założyć.
Na Twoim miejscu poszedłbym w stronę sporta, a po nim na konkretnego SMa :)
Rs osiągnie te 200 km/h chyba tylko z Giewontu. Realny v-Max to maksymalnie 160-165 na seryjnej jednostce. Z tym,że do 100 km/h ma nie wiele ponad 6 sekund,a powyżej 140 km/h to się zaczyna toczyć a nie przyspieszać.
Jeśli masz tylko 5000 zł to albo dt 125 albo Rs 125 w pośredniej budzie. Dt byłaby fajna opcja z 2 kompletami kół. Wtedy masz w zasadzie to co w Rs plus możliwość pojezdzenia po bezdrożach.
Okej, a jak z kosztami utrzymania porównujac dt 2t z aprilią?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze moto - Supermoto 125 vs sportowy - kilka pytań
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań