1 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2015-03-15 01:28:59)

Temat: silnik + skrzynia, audi s8, s6+

Wiem, że nie bardzo z sm związane ale może kto co widział, kto co wie. Szukam serducha do mojej "sety". Na aukcjach niema nic konkretnego, same silniki gruz albo cena niezadowalająca jak na goły słupek, poza tym bez skrzyni. Ja poszukuję kompletnego silnika z osprzętem i ze skrzynią, mianowicie od:

1. Audi S8 - silnik AQH + skrzynia FRN (manual 6s.) - lata produkcji 2001-2002
2. Audi S8 - silnik AQH + skrzynia DGV (manual 6s.) - lata produkcji 1999-2001
3. Audi S8 - silnik AHC + skrzynia DGV (manual 6s.) - lata produkcji 1997-1998
4. Audi S6 Plus - silnik AHK + skrzynia DGU (manual 6s.) - lata produkcji 1996-1997

inne zestawienie nie bardzo mnie interesuje no chyba, że... hehe propozycje można słać, ważne żeby audi i manual (3.6 PT mnie nie interesuje całkowicie bo taki ma żona w V8, a nie mogę mieć takiego samego silnika hehe, czyli nie mniej jak 4.2), ciśnienia nie mam na to, będzie coś fajnego to wciągnę, nie to może za pół roku coś się pojawi.
Jakby się komu obiło o uszy to dawać znać. Pzdr.

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

2

Odp: silnik + skrzynia, audi s8, s6+

To może całe auto, kolega sprzedaje :D nie wiem czy o to Ci chodzi ale podsyłam link :P

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=5173257223[/url]

3 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2015-03-15 11:03:00)

Całe to nie hehe mi potrzeba tylko silnik i skrzynie bo chce to do C3 wsadzić, ta stara buda (mam w klamce) bardziej mi się podoba i waży ponad 1200kg. To było moje pierwsze auto jakie kupiłem i od 10 lat mnie nie zawiodło, nie to co inne złomy hehe, także należy się mu bo i tak ma dożywocie u mnie.

Edit: byłem Rychu ze dwa dni temu we Włodawie po kompa do samochodu i mnie oszukali hehe miał być dobry, a po powrocie na chate okazało się, że sprzedali złom, także mam juz uraz do tego miasta ;p

CA Technology

4

Bo Włodawa to mega wiocha, też nienawidzę tego miasta :)

5

Dobrze wyszło w sumie bo małe pieniądze, a i mam elektronika kumatego i coś tam przelutował i z obu udało się jeden dobry ulepić.

CA Technology

6

Trzeba jakos kombinowac ;D