1 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2015-03-15 16:24:05)

Temat: szukam kogoś kto ogarnia j. włoski

Jak w temacie. Szukam kogoś kto w tym języku jest w stanie dogadać się w sprawie części. Ponad tydzień temu napisałem do "serwisu" VOR-a w sprawie filtrów oleju i płytek zaworowych i typo jeszcze nie odpisał nic. Normalnie to z nim tak zawsze, raz jak napisałem 16 czerwca to odpisał 6 lipca. Gdyby nie fakt, że 19 kwietnia Biłgoraj i chcę się wyrobić na niego, to spokojnie bym czekał na odpowiedź ale w tym przypadku mi się śpieszy. Pisałem zawsze z nim w języku angielskim ale z tego języka to on jest noga jak pamiętam bo w mailach tłumaczył sobie translatorem typu kali jeść kali pić. Dokładnie chodzi mi o to aby zadzwonić w moim imieniu do niego i powiedzieć coś w stylu "rusz dupę i sprawdź pocztę", ja niestety włoskiego nie znam aby samemu to załatwić. jak co to szczegóły na PW. Pzdr.

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

2

Odp: szukam kogoś kto ogarnia j. włoski

Jak masz jego numer komórkowy to możesz spróbować wysłać sms.

3

to raczej numer stacjonarny bo razem z faksem taki sam. Chodzi mi o to by zadzwonić powiedzieć coś w stylu "Dzień dobry, z tej strony ... (moje imię i nazwisko). Ponad tydzień temu wysłałem maila z zapytaniem o części i chciałem się zapytać jak wygląda sprawa, ponieważ mam mało czasu do zawodów. Dziękuję, do usłyszenia" i tyle. Jak nie będzie chętnego na pomoc to będę próbował z nim po angielsku się dogadać. Pzdr.

CA Technology

4

Jeśli tutaj nikogo nie znajdziesz  a ci zależy to szukasz włoski -korepetycje. Płacisz za godzinę i masz sprawę załatwioną. Chociaż jak ma fax to i faksem można spróbować.

5 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2015-03-15 20:08:58)

Miałem znajomą co pomagała ale emigrowała i brak kontaktu. W moim rejonie to ruski, angielski i niemiecki z nauk, z włoskim ciężko, a tłumacz to sobie 70zł krzykną. Jak nikogo tu nie znajdę to we wtorek sam dzwonie, w angielskim będę próbował z nim zagadać. Tylko wolałem tak jak ta znajoma dzwoniła, 5min i po sprawie, a tak będzie pewno dużo yyy i domyślania się. A zależeć to zależy hehe nie będę miał płytek to nie wyrobie się na Biłgoraj...

CA Technology

6

a nie możesz szlifować tych, które masz?

7

te które mam to gruz, muszę mieć nowe

hehe uroki egzotyki

CA Technology

8 Ostatnio edytowany przez HuntRR (2015-03-15 22:35:33)

Pisz do Samsona z forum, z tego co kojarzę ciągnie sprzety z Włoch wiec pewnie ogarnia włoski ;)

Edit: [url]http://forum.supermoto.pl/user860.html[/url]

GasGas FSE 400 SM

http://www.bikepics.com/members/huntrr/
http://p1.bikepics.com/2014/10/31/bikepics-2705839-800.jpg

9

Udało mi się ogarnąć osobę z okolicy, sprawa załatwiona. Temat do zamknięcia. Pzdr.

CA Technology