Temat: transport moto
Potrzebuję przetransferować małe moto xt 125r z miejscowości Lubonia (obok Leszna) do Powidza ( 18km na północ od m. Słupca)
Nie mam w swoim aktualnym aucie haka i jest problem. Podpowiedzcie jakąś sensowną i niedrogą opcję
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » transport moto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuję przetransferować małe moto xt 125r z miejscowości Lubonia (obok Leszna) do Powidza ( 18km na północ od m. Słupca)
Nie mam w swoim aktualnym aucie haka i jest problem. Podpowiedzcie jakąś sensowną i niedrogą opcję
[url]http://clicktrans.pl/transport/motocykli-skuterow/[/url]
Na kółkach nie można?
Jak nic nie znajdziesz do przyszłego weekendu to może mógłbym pomóc ale przez duże "M".
Z tym, że to jest co jechać w te i wewte więc za paliwo wyszłoby z 400zł więc nie wiem czy nie taniej wyjdzie go wrzucić na paletę euro i wysłać jakimś kurierem typu Dachser.
A czemu nie chcesz jechać nim na kołach?:)
a po zdjęciu kół moto nie mieści się w kombiaku ? (pytam bo sam nie wiem )
a po zdjęciu kół moto nie mieści się w kombiaku ? (pytam bo sam nie wiem )
W sumie mojego berga przewiozłem w civicu typu Ufo i jeszcze było miejsce.
Fakt, że było trzeba odkręcić koła.
da się przewieźć da się - ja nawet moim sedanem przewoziłem KX 125 :>
Na kółkach nie można?
Można ale kask i graty mam w Wwie ( nie planuję teraz jej odwiedzać) a aktualnie u mnie pada. Druga sprawa to nie mam jak się tam dostać.
Nie znam też tu w Powidzu nikogo z furą z hakiem a prosić kogoś o podwózkę to też bez sensu bo jest 120km w jedną stronę.
[url]http://clicktrans.pl/transport/motocykli-skuterow/[/url]
dałem ogłoszenie i mam nadzieję, że się ktoś chętny znajdzie.
Nad opcją rozłożenia moto, też już myślałem. Kiedyś sam Toyotą Avensis w kombi pojechałem z Białegostoku do Opola po SV650, załadowałem ją, przykryłem kocem i jeszcze pod Zakopane pojechałem z kumplem obejrzeć jakieś 4x4. Bardzo dobrze wspominam tą trasę, opcja dużo lepsza niż z przyczepką bo nie trzeba na nią uważać. Teraz mam natomiast Seata Leona i nie wiem czy mi się ten bzyk nawet bez kół do niego zmieści.
jeżeli da się obalić tylne oparcie to musi wejść i to z palcem
jak się popieści to się wszystko zmieści hehe
kiedyś mesiem A klasą we trzech pojechaliśmy po yzf 450 i się zmieściła razem z nami hehe koleś był przerażony jak zobaczył czym przyjechaliśmy ale każdy z kompletem kluczy swoim to 10 min i moto spakowane hehe
Mam hak, ale nie ma mnie na miejscu niestety. Wracam pod koniec marca.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » transport moto
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań