Temat: KTM 300 xc vs KTM 350 SXF
Witam,
Interesuje mnie który model jest lepszy i który tańszy w serwisie ? I który lepiej się sprawdzi na torze a który w lesie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 300 xc vs KTM 350 SXF
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Interesuje mnie który model jest lepszy i który tańszy w serwisie ? I który lepiej się sprawdzi na torze a który w lesie ?
XC jest to na pustynie na rynek usa jak dobrze pamietam napewno w lesie moim zdaniem będzie smigał 300 xc inne ustawienie zawieszenia oraz przekładni,natomiast 350sxf na torze będzie wyśmienite ustawieni zawieszenia pod tor mx oraz skrzyni napedu pod tor krótkie biegi.Wybrałbym xc300 ponieważ cenny tłoka i korbowodu nie zabija a dzięki pojemności 300 ma inna charakterystykę silnika oraz odawanie mocy jest bardziej łągodne.
A jeszcze pytanie wersja EXC czym się różni od zwykłej crossówki ? wiem tylko że światłami ale czymś innym też ?
w rfs róznila sie mocą. zawory w sx byly tytanowe inny tlumik troche inna charakterystyka zawieszenia, wiekszy gaznik. i chyba tyle jak na starsze modele.
inna zawiecha, w sx częstoo model lepsza i dużo twardsza, sx ma większy gaźnik, w sx rfs były tytanowe zawory, inny korbowód, inny wał, inne magneto, mniej biegów w skrzyni, mniejszy zbiornik paliwa, tylne koło 19" a nie 18", przelotowy wydech
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 300 xc vs KTM 350 SXF
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 81 zapytań