Odp: kupię suzuki drz 400
Jak dobry sprzęt to można jechać. Ja po swoje kiedyś do Katowic jechałem. Jak będziesz potrzebować mogę pomóc, przynajmniej z pojechaniem po moto ;)
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię suzuki drz 400
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak dobry sprzęt to można jechać. Ja po swoje kiedyś do Katowic jechałem. Jak będziesz potrzebować mogę pomóc, przynajmniej z pojechaniem po moto ;)
no jak dobre to dobre ale zeby było dobre trza tam jechac :D
nie wiem ,chciałbym i liczyłbym na waszą pomoc
moze w weekend zrobicie wycieczke na kalisz ?:D
W weekend to tadzik ma siedzieć w Poznaniu i podać mi graty do Gasa :p
co do wyjazdu po moto to ja ostatnio jechałem za Kraków, kto nie ryzykuje szampana nie pije ;)
to tadzik ma siedzieć w Poznaniu i podać mi graty do Gasa :p
no i tam też tadzik będzie siedział ;)
facett jak dam radę to w przyszłym tygodniu mogę podjechać obejrzeć tą drezynę, co prawda niezbyt fachowym okiem ale zawsze ;) wcześniej niestety nie dam rady...
facett jak dam radę to w przyszłym tygodniu mogę podjechać obejrzeć tą drezynę, co prawda niezbyt fachowym okiem ale zawsze ;) wcześniej niestety nie dam rady...
nie no super by było , sam tylko weekendami moge sobie pozwlic na wywczas po moto bo w tyg robota ;/
no wazne zeby jechał ,skrecał ,hamował ;p im wiecej "mini mankamentów" tym lepiej bo zawsze mozna zbic z ceny
fajnie , dzieki za pomoc :)!
Nie ma sprawy, może pojutrze będę w Kaliszu to zadzwonię do gościa i podjadę oblukać ;)
facett wpakuj d.... do pociągu i wpadnij do Warszawy na szkolenie (nie zakup) z DR-Z :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię suzuki drz 400
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 74 zapytań