Odp: Prośba o pomoc w zrealizowaniu marzenia - SUPERMOTO!
Ech...a tak było miło na początku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prośba o pomoc w zrealizowaniu marzenia - SUPERMOTO!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ech...a tak było miło na początku.
No dobra są już cycki czy jeszcze nie ?
No dobra są już cycki czy jeszcze nie ?
dlatego zajrzalem po kilku godzinach ;P
jesli te zdjecia uwazasz za 'fajne' to nie dziw sie ze tak slabo idzie zbieranie :)
jedno pytanie:
od kiedy zbieraz na to moto?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=IavIjewJEJw[/url] :D
Może być ciężko ze zbiorem kasy, w tych czasach ciężko o ludzi co dali by za nic i nie mając profitu z tego. U mnie z budową toru miało być całkiem kolorowo ale wyszło tak, że ludzie z okolicy co się oferowali w pomocy byli dobrzy tylko w gadce (mówię o ludziach z mojego miasta, a nie z forum). Efektem kilka wyrzeczeń i zawieszony projekt KX na rzecz budowy toru. Lepiej popatrz w tym kierunku, pomyśl z czego mogłabyś zrezygnować na parę miesięcy aby osiągnąć cel. Propozycja chłopaków może i kusząca tylko, że pewnie popatrzyliby ale nie koniecznie, że płaciliby.
Powodzenia z zbieraniu, jakbym nie miał inwestycji, pewnie bym wspomógł. Pzdr.
za tych cebulaków to zostaje Ci tylko doradzić żebyś założyła konto konto i robiła pokazy na showup :) powodzenia
Jak się ze mną umówisz to dam Ci się przejechać moim bergiem ^^
Zawsze coś na początek.
Dzięki chłopaki, cycków nie będzie, okazuje się, że akcja przynosi dochody wśród znajomych, którzy lepiej to rozumieją :)
Temat do zamknięcia.
Nie unoś się honorem kobieto ;) brzydko zaczęłaś więc nie dziw się że takie posty pojawiły się w temacie :)
za darmo nic nie ma i nie wiem ale ja jeśli chcę coś mieć ciężko na to pracuję, także jeśli twoja praca nie daje znaczących dochodów to ją zmień :) beż urazy i życzę powodzenia ;)
Przynajmniej nazbierała na wódkę, ogórki i konserwę xD
heh ;D
EEee i pewnie nie ma cycków więc foch
Szkoda że ja nie takich znajomych , ale jak coś kupisz pochwał sie na forum .
Tutaj nie chodzi o żadne hejtowanie czy coś - tylko po prostu podchodzisz do tego ze złej strony...
Widać, że jesteś młoda, mówisz, że masz mało-dochodową pracę. Rozumiem, że marzenia trzeba realizować jak najwcześniej, ale trzeba to robić z głową.
Zamiast zbierać na supermoto, z którym i tak później będziesz miała kłopoty z utrzymaniem, z uwagi na kiepską pracę, powinnaś spróbować zmienić coś w swoim życiu, żeby mieć lepszą pracę.
Wg mnie jakbyś powiedziała, że zbierasz na studia zaoczne, bo chcesz mieć lepszą pracę i zarobić w przyszłości na swoje własne supermoto, to odzew i chęć pomocy byłby x 10 większa.
Podam Ci na moim przykładzie - od liceum marzyłem o swoim własnym motocyklu. Ale z uwagi na to, że moi rodzice nigdy nie byli zamożni, do tego nie podobała im się moja pasja do motocykli, marzenia przesuwały się w czasie.
Na studiach zacząłem sobie dorabiać i sporo oszczędności wpakowałem w zrobienie prawa jazdy kat A oraz zakup ciuchów motocyklowych. Na motor dalej nie było mnie stać - raz na jakiś czas mój tata dał mi się przejechać na MZ 150 i od święta na GS500E.
Rok później po praktykach już pracowałem i dalej studiowałem. Uzbierałem 3000 pln i kupiłem sobie pierwszy motocykl. Było to stare styrane kawasaki, ale dla mnie było najfajniejsze na świecie, bo było moje własne, kupione za ciężko zarobione pieniądze. W nosie miałem opinie ludzi i pogardę, jak można jeździć 25 letnim motocyklem...
Z czasem motocykl sobie naprawiałem, dalej pracowałem, uczyłem się i rozwijałem.
Jakiś czas później gdy moja sytuacja finansowa była lepsza, zmieniłem motocykl na nowszy, ciekawszy.
Obecnie mimo, że miałbym możliwość, to mam przeznaczony budżet 1500 miesięcznie na paliwo i utrzymanie motocykli - taki sobie wynegocjowałem limit.
Także zastanów się, może chociaż trochę zrozumiesz, że Twoje podejście jest średnio odbierane na forum...
a ja tam chciałem cycki na moto :(
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prośba o pomoc w zrealizowaniu marzenia - SUPERMOTO!
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 82 zapytań