Odp: 24MX ALL-IN-ONE Gearbag
Ja bym może wziął ale zastanawiam się czy jest sens bo skóra i tak się w ten środek nie zmieści.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 24MX ALL-IN-ONE Gearbag
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym może wziął ale zastanawiam się czy jest sens bo skóra i tak się w ten środek nie zmieści.
Ja kupuje "pod kombi skorzane" tę torbę.
Jutro chciałbym zamówić.
Ja też wziełem 3 :)
Tadzik dam Ci odpowiedź jakoś po południu, muszę ogarnąć jak z budżetem stoję :)
Tadzik dam Ci odpowiedź jakoś po południu, muszę ogarnąć jak z budżetem stoję :)
Czekam na info :)
tadziu PW :D
Z całym szacunkiem do produktu, ale sklep MX24.pl to totalna porażka przy prostym zakupie:
- koszt wysyłki od 39zł (nawet w Machu Picchu przesyłki są tańsze)
- realizacja przelewu tylko platformą DotPay - dla dobra ludzkości nie można zrobić tradycyjnego przelewu na konto, nie działa to jak PayU - trzeba zdefiniować płatność elektroniczna i basta, płatności gotówkowe nie istnieją
- miła Pani z infolinii wogóle nie miała wiedzy jak tego używać, więc zasugerowała opcję pobrania 43zł :D gdzie produkt to 50% przesyłki... popłakałem się ze śmiechu
- metodyka drogiej wysyłki ogólnie działa, ponieważ kupe osób dobiera inny asortyment, aby koszt wysyłki był darmowy (widać po dostępności produktów jak co schodzi)...
Dawno nie widziałem tak pojebanego systemu "sztucznej" transakcji [ogólnie dobry ubaw]
Wysyłka z jedynego głównego magazynu ze Szwecji.stąd taka cena wysyłki.
No nasza paczka "Twoje zamówienie zostało od nas wysłane!" info z dnia 02.03.2015 , "planowany czas doręczenia wynosi 3-5 dni roboczych"a od kilku dni(03.03.2015) ma status w DHL "The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically" ale kurier DHL chyba nie wie gdzie jest ta firma ;) albo co bardziej prawdopodobne, paczka nie jest spakowana, bo tylko wyprodukowali list a rzeczy czekają na pakowanie... Będzie to szło drogową przesyłką... więc w te 5 dni to nie ma szans.
TIRY DHLi robią masę km w ciągu doby :> 2 kierowców, jeden śpi, drugi prowadzi itd :D Do Warszawy też już jest niezła droga - ja bym się nie zdziwił, jakby w ciągu 5 dni roboczych przesyłka doszła :>
No jeszcze 5ciu to na pewno :)
z uk dpd przychodzi w 6 dni
moje trzy wyszly w poniedzialek i teraz sa w drodze z niemiec do sortowni w miescie docelowym wiec pewnie jutro dotra
Z całym szacunkiem do produktu, ale sklep MX24.pl to totalna porażka przy prostym zakupie:
- koszt wysyłki od 39zł (nawet w Machu Picchu przesyłki są tańsze)
- realizacja przelewu tylko platformą DotPay - dla dobra ludzkości nie można zrobić tradycyjnego przelewu na konto, nie działa to jak PayU - trzeba zdefiniować płatność elektroniczna i basta, płatności gotówkowe nie istnieją
- miła Pani z infolinii wogóle nie miała wiedzy jak tego używać, więc zasugerowała opcję pobrania 43zł :D gdzie produkt to 50% przesyłki... popłakałem się ze śmiechu
- metodyka drogiej wysyłki ogólnie działa, ponieważ kupe osób dobiera inny asortyment, aby koszt wysyłki był darmowy (widać po dostępności produktów jak co schodzi)...Dawno nie widziałem tak pojebanego systemu "sztucznej" transakcji [ogólnie dobry ubaw]
dlatego ja zawsze robię tam zakupy za minimum 250 złotych i mam przesyłkę pobraniową za 3 złote :p
Ruszyli z paczką ostro i dziś albo w poniedziałek będzie.
Ja niestety w niedzielę eksportuję się do helmutów, a w PL będę dopiero we wtorek, więc od tego dnia po 16 można się umawiać na odbiór.
Chyba, że dojedzie dziś to zostawię Levisowi w Workszpie a qnikowi w Hermajstra (jak do niego podjadę)
Hustler13 być może w sobotę będę w Podkowie, a jak nie to w sobotę po 16 w regułach do niedzieli do 12
mnie się nie śpieszy - możesz zostawić u Krystiana jak będziesz miał czas :>
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 24MX ALL-IN-ONE Gearbag
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 80 zapytań