Temat: pomoc sochaczew
Cześć
Chce kupić kobiecie moto i upatrzylem coś w Sochaczewie. Mam tam jednak daleko i mam prośbę o zerkniecie na moto kogoś kto ma blisko i ogarnia temat. Oczywiście odwdziecze się w postaci korzyści alkoholowej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » pomoc sochaczew
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Chce kupić kobiecie moto i upatrzylem coś w Sochaczewie. Mam tam jednak daleko i mam prośbę o zerkniecie na moto kogoś kto ma blisko i ogarnia temat. Oczywiście odwdziecze się w postaci korzyści alkoholowej
wrzuć linka foto, może zdalnie też da się coś pomóc :>
Właśnie nie wiem dlaczego nie widać linka... zdalnie juzz wybadany temat. Nie działa obrotomierz, walnie felga przód.
olx.pl/i2/oferta/kawasaki-er5-a2-CID5-ID8WNv5.html#:c06e9a794c
z tego co widzę, to nie było takiego malowania - więc bak + błotnik malowane.
Wymieniony rozrząd - zakładam, że ma w takim razie ponad 70 tyś km. Serwisowałem u mnie z 15 ER5 i żadna nie miała kłopotu z łańcuszkiem rozrządu.
Sprawdziłbym też opony, bo wyglądają na trochę skapciałe oraz stan napędu.
Z plusów to wygląda znośnie, ma dobry wydech, gmole
co do wydechu to wydaje mi ise ze tylko naklejka akrapa, malowany caly
faktycznie, nie zauważyłem - wydech seria z naklejką :P
No właśnie wygląda inaczej niż erki zazwyczaj, ma przewody w opłacie, gmole, stelaż i kufer no i fajna kanapę. Gość mówił przez tel (po tym jak się dowiedział, że z daleka jedziemy i jeśli czegoś "zapomni powiedziec" to nie bedzie milo) ze ma wgniotke na baku, nie działa obrotomierz i przednia opona szmata
Ma 66tyś i dlatego wymieniał. Stary do wglądu. Przebieg jakiś straszny nie jest.
ogolem wg mnie cena jak za ta sztuke niezbyt okazyjna. za 5taka mozna dostac duzo ladniejszego szpeja
Jakiś przykład? ☺
np
[url]http://olx.pl/oferta/kawasaki-er-5-CID5-ID8x3IJ.html#17fa5d16d8[/url]
Może chcesz cb500
Darowizny wrzuć na priv link albo zdjęcia. Szukamy 500 ogólnie
[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-gs-500-f-2006-r-CID5-ID95935.html#0b31c4fadc[/url]
pare zl wiecej i masz duzo mlodszy i pewniejszy sprzet.
Dołóż 1kzł i bierz moto mojego kolegi
Za 6 tys to zdecydowanie fajniejsza opcja jest gs500f. Chcieliśmy w 5 się zakmnac
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » pomoc sochaczew
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 77 zapytań