Odp: Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
o ku... ale ładne
To bierz zanim się rozmyślę :)
Przód na adapterze powinien na luzie pasować, a z tyłem to już pewnie by trzeba kombinować.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o ku... ale ładne
To bierz zanim się rozmyślę :)
Przód na adapterze powinien na luzie pasować, a z tyłem to już pewnie by trzeba kombinować.
Śliczne;-) sam bym chetnie kupił gdyby nie to że mam ze trzy kpl takich do sprzedania;-)
Co sie stało ze wyzbywasz sie kół?
Do kół Subka jak i moich mozna dokupić łożyska z różną średnicą wewnętrzna wiec bedą pasowały do każdego moto, jedynie 5,5 cała szerokości tył nie do każdego moto podejdzie. Kiedys kupiłem koła od Yamahy, zamontowałem je do Husaberga, potem do Hondy potem poszły do Kawy... Tarcza 310mm wiec podchodzi pod każde SM, a łatwo zdjąć przynajmniej koło bez odkręcania zacisku, zębatki TM sa praktycznie nie zniszczalne 47 i 46 zębów po 3szt nowych, dobry hajs jak za takie ślicznotki.
Maney, bo moto sprzedałem to nie mam gdzie ich zamontować, muszę odpuścić ten sezon, inaczej bym się nie wyzbywał tych cudeniek :)
Dzięki za info z tymi łożyskami :)
Tarcza hamulcowa TM ma 305mm
Up
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 81 zapytań