Temat: [K] Mocowanie kierownicy DR-Z 400SM K7
Jak w temacie kupię seryjne mocowanie do kierownicy do półek do dr-z z 2007 kierownica fatbar.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Mocowanie kierownicy DR-Z 400SM K7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupię seryjne mocowanie do kierownicy do półek do dr-z z 2007 kierownica fatbar.
Pozdrawiam
Czyli jednak nic poważnego się nie stało Jak chcesz mogę sprawdzić oryginał Jak wrażenia z X7?
pompognojówa: Nadal nie wiem co się stało ;-) Nie jest to takie proste. A siódemeczka śmiga lata (jeśli można tak powiedzieć).
Sprawdź też w motoX.
Sprawdzieł oryginał zdecydowanie za drogi
Ja mam
będe atakował na gg
Po raz drugi potrzebuję tego samego :) Gdyby ktoś miał chętnie odkupię!
Jakub jak TY to gubisz ?
Ja tego nie gubię ja to permanentnie łamię, taka zabawa ;-)
To jestes kozakiem mi się udało połamać/pogiąć wszystko prócz tego mocowania :P
Spróbuj kupić mocowania na grubą kiere w intermotors tam sa takie kwadraciki z aluminium jak to połamiesz to już wogle będziesz miał mega respect na mieście
Wygląda solidnie ale obawiam się że to nie wejdzie na półkę do dr-zta chyba że się mylę?
Czy wejdzie czy nie wejdzie to kwestia śruby i otworu w półce. A to jest raczej jeden standard. Śruby w drz są w tulejach wiec jak się zdemontuje te tuleje to nie powinno byś problemu.
Ja mam zamontowane akcesoryjne mocowanie kierownicy Reikon po tym, jak mi sie oryginalne rozpadlo. Spokojnie to dopasujesz. Wystarczy rozwiercic tuleje, o ktorych pisze psatp. To sa elementy gumowe z taka blaszana nakladka od gory, trzeba poszerzyc otwor, przez ktory przechodzi sruba i bedzie ok. Minus jest taki, ze bedziesz musial w jakims innym miejscu zamontowac stacyjke.
Ja tego nie gubię ja to permanentnie łamię, taka zabawa ;-)
po prostu za mocno ściskasz kierownicę, może za szybko jeździsz i ze strachu masz takie skurcze :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Mocowanie kierownicy DR-Z 400SM K7
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 64 zapytań