1 Ostatnio edytowany przez Łukasz125 (2015-02-21 23:27:19)

Temat: Suzuki DRZ 400 SM K7 niecałe 13,500km przebiegu.

Witam wystawiam na sprzedaż swoją drz'etkę. Drz 400 sm 2007r produkcji, 2008 marzec 1 rejestracja przebieg 13,500km, czarna. Kupiłem piękną serie teraz ma zmieniony błotnik przedni SM, kierunkowskazy LED DRC (dymione) i tylna lampa (dymiona) z mocowaniem tablicy DRC LED, końcowy wydech leo vince, karbonowe osłony dekli silnika grube oraz osłony ramy również karbon, handbary acerbis (nówki sztuki) - ze zmian wyglądu to wszystko chyba. Motocykl bardzo zadbany wiadomo jakieś rysy się znajdą na plastikach ale to norma, wszystkie plastiki oryginał nic nie popękane nie klejone, śruby śrubeczki wszystko oryginał. O motocykl bardzo dbałem co każdą wymianę oleju wymieniany filtr oleju, oring (uszczelka) dekielka filtra oleju i olej z górnej półki liqui moly. Filtr powietrza czyszczony i nasączany częściej niż powinien wysokiej klasy produktami do tego przeznaczonymi firmy putoline (niedawno motocykl był na serwisie w celu wyczyszczenia gaźnika i kontroli luzów zaworowych gaźnika nie było potrzeby czyścić a luzy zaworowe po przebiegu 13tys km w porządku!! to była pierwsza inspekcja luzów zaworowych tego motocykla). Układ napędowy w bardzo dobrym stanie wymieniony w 2013r na kompletny nowy (nowy założony tylko dla tego że zmieniałem przełożenie) czyszczony i smarowany również produktami firmy putoline. W  sezonie 2013 zmieniony płyn chłodniczy motul motocool expert, nowe opony michelin pilot power 2ct nówki sztuki 2013r ponad 900zł. Hamulce w bardzo dobrym stanie z tyłu jeszcze wszystko oryginał łącznie z klockami, które są w super stanie !! z przodu założone z przebiegiem ok 100km bardzo dobre klocki firmy SBS (bez porównania z oryginalnymi NISSINAMI, oryginalne również posiadam w ładnym stanie, które zdemontowałem z motocykla w celu założenia SBS). Olej zmieniany częściej niż trzeba, wszystkie czynności serwisowe robione z bardzo dużą dbałością o szczegóły wszystko bardzo dokładnie czyszczone i smarowane . Motocykl nigdy nie jeżdżony po torze, terenie (kilka razy widział polną drogę w celu dojechania w lato na kąpielisko) nie jeżdżony w deszcz, zawsze czysty (ludzie często pytają czy to nowy motocykl), nie pordzewiały ani nic z tych rzeczy. Motocykl bez druciarstwa nie ma w nim nic co jest niesprawne, nic nie cieknie (silnik, zawieszenie, układ hamulcowy) wszystko w bardzo dobrym stanie. W razie pytań zapraszam na PW.

Link z 36cioma zdjęciami: [url]http://en.fotoalbum.eu/Malutki1592/a839167[/url]

Cena 12,500zł.

2

Odp: Suzuki DRZ 400 SM K7 niecałe 13,500km przebiegu.

ładna sztuka:)  gdyby nie to ,ze juz mam...

3

Mozna wiedzieć co jest powodem sprzedaży takiej igiełki ?

Aprilia sr50 ->Sachs ZX125 ->Husqvarna SM125S -> KTM LC4 640 2003 -> HUSQVARNA TE 450 -> CBR 600RR

4

Pieniążki na samochód potrzebne chodź nie mam ciśnienia na sprzedaż dzieci mi w domu nie płaczą ani nie wyjeżdżam ;)

5

a skąd dokładnie jestes bo Opolskie mam nie daleko.

Aprilia sr50 ->Sachs ZX125 ->Husqvarna SM125S -> KTM LC4 640 2003 -> HUSQVARNA TE 450 -> CBR 600RR

6

Brzeg między Opolem a Wrocławiem.

7

Łukasz125 napisał/a:

Pieniążki na samochód potrzebne chodź nie mam ciśnienia na sprzedaż dzieci mi w domu nie płaczą ani nie wyjeżdżam ;)

kurcze ale ja płacze , bo jeszcze jakis czas bym musial dozbierac do tego cacka

czika czika bomba

8

Przebieg na liczniku jest w milach po przeliczeniu na km daje to niecałe 13,500km. Jazda próbna tylko i wyłącznie po zostawieniu pełnej sumy, za którą sprzedaję motocykl. Zdjęcia są aktualne zrobione w sobotę tj, 21.02.2015.

9

Motocykl zarezerwowany zadatkiem.

10

Szkoda ;) Jeżeli kupiec się rozmyśli to daj znać, jestem zainteresowany. Kiedy będziesz wiedział?

Yamaha DT125X
KTM EXC 525

11

Prawdopodobnie w przyszły wtorek zabieram sprzęt.

Suzuki DR-Z 400 SM K7

12

Wygląda naprawdę dobrze, jak papiery ok, to tylko brać , bo cena iście zimowa

Hardcore - it's more than music...

13

Wszystko z papierami jest ok ;)

14

normalnie nówka salonówka :)
tylko od razu brałbym kilka tablic rej. bo przy takim krótkim mocowaniu będą się łamać samoistnie od drgań.

DRZ400SM + WR250F + PW80

15 Ostatnio edytowany przez levis (2015-02-26 12:32:28)

tak trochę offtopując - szkoda, że producent nie poszedł po rozum do głowy, nie wypuścił nieco odchudzonej wersji na wtrysku, która spełniałaby normy spalin - przecież to jest jeden z nielicznych pancernych supermociaków :>

EDIT

qnik - nic nie odpadnie - śruba na klej z dwoma nakrętkami i musi trzymać :-]

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450