Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
[url]http://olx.pl/oferta/supermoto-ktm-exc-450-CID5-ID92auL.html#387aed8d74;promoted[/url] nowe fotki i cena z dnia na dzien 2k w góre :D
kiedys exc 2x525 2x450 lc4 640 xt600
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 625 626 627 628 629 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://olx.pl/oferta/supermoto-ktm-exc-450-CID5-ID92auL.html#387aed8d74;promoted[/url] nowe fotki i cena z dnia na dzien 2k w góre :D
[ Dla mnie wiekszość ludzi to rozumu nie ma. Kazdy patrzy na przebieg i slepo w niego wierzy, a na stan techniczny nie zwraca uwagii...
Wcześniej tez juz doprecyzowalem swoją wypowiedz, i masz święta racje ze przebieg jest podstawowym kryterium, a kolejna sprawa to ze ludzie poprostu sie nie znają i takie podrobione, wypolerowane stwarzające pseudopozory idealnego auta czy motocykla sa zamydleni i kupują , a pózniej płacz że dwa razy tyle w ch.ujostwo trzeba jeszcze włożyć. Ale tak jak pisałem wcześniej ze można tez trafić perełki, trzeba poprostu być cierpliwym, i nie podchodzić do tematu w sposób: przejechałem 500km wydałem na paliwo i wyjazd xxx złotych to muszę kupić. Kij w to paliwo i koszty lepiej stracić 500zł niż pózniej pakować w złoma kilka lub kilkanaście tysi, którego i tak nigdy nie da doprowadzić sie do stanu perfekt i koniec końców takiego "cukierka" sprzedajesz w promocji bo juz na niego nie możesz patrzyć. I taki stan rzeczy bedzie trwał w najlepsze dopóki doputy prawo w tej kwestii sie nie zmieni:( przykre ale prawdziwe.
Nie wiem czy bym 10tysi dał za ten rocznik i jeszcze z tysiaka by musiał opuscicć za te chamsko pomalowane dekle;) tak jeżdzę zawsze ze szwagrem, naprawdę:))
stal za 10500 dzien temu. ale nie pierdol kola ma konkret troche sa warte. powiedzmy jakies 2,5k
stal za 10500 dzien temu. ale nie pierdol kola ma konkret troche sa warte. powiedzmy jakies 2,5k
wiem ze sa warte ale jak bym jechał to za tyle bym go próbował szarpać:)
Wybierałem się oglądać w przyszłym tyg ale z taką ceną odpuszczam temata:)
Dzinkss napisał/a:stal za 10500 dzien temu. ale nie pierdol kola ma konkret troche sa warte. powiedzmy jakies 2,5k
Widocznie jest zainteresowanie i sprzedającemu zaświeciła sie żarówka na zarobek. Nie pierdol sie zadzwoń ze jeżeli jest ok to dajesz 10 tysi tak jak wcześniej było i nie ma bata ze da rade jeszcze pare stówek przy konkretnym zainteresowaniu zjechać:)
Hmm 12500? Chlopaki niech ktos dorzuci jeszcze 2000 i mojego puszcze a wyglad niebo a ziemia, zarejestrowany, nowe opony, wsadzone 3500pln i od tego czasu zrobione 2mth
konradoz napisał/a:Dzinkss napisał/a:stal za 10500 dzien temu. ale nie pierdol kola ma konkret troche sa warte. powiedzmy jakies 2,5k
Widocznie jest zainteresowanie i sprzedającemu zaświeciła sie żarówka na zarobek. Nie pierdol sie zadzwoń ze jeżeli jest ok to dajesz 10 tysi tak jak wcześniej było i nie ma bata ze da rade jeszcze pare stówek przy konkretnym zainteresowaniu zjechać:)
on juz stal za za 12 prawie 5 miesiecy temu
Hmm 12500? Chlopaki niech ktos dorzuci jeszcze 2000 i mojego puszcze a wyglad niebo a ziemia, zarejestrowany, nowe opony, wsadzone 3500pln i od tego czasu zrobione 2mth
jak mi pójdzie kat to bede sie odzywal :)
edit [url]http://allegro.pl/ktm-exc-450-supermoto-nie-250-500-520-525-530-i5115283837.html[/url] stal tydzien temu w tarnowie za 8800 dzwonilem byl juz sprzedany, raku ?
czy jest jakis inny przedsiebiorca z brzegu ? :)
raku raku :D
Polska :D
ale cwaniaczek na tablice nie wystawil i na forum zeby go nikt nie zlinczowal :D podkupil mi ktma :D
edit masz ostatni szanse na rechabilitacje biore za 9500 i wysylasz go kurierem :D
Heheh niestety :( dałem prawie 9500 bo handlarzyna zrobił sobie licytacje i zamiast cena w dół to szła do góry :(
Dołóż jeszcze 1000 i zabierasz :)
za tyle to mi nie potrzebny :D to licytacja byla po przyjechaniu na miejsce ? jak mi sie sprzeda kat to grubo sie zastanawialem nad Twoim 525 albo jakbys sie chcial pozbyc 300:) ale nie wiem czy nie dawaleś na zimnym swoim katom :v
Strony Poprzednia 1 … 625 626 627 628 629 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.124 sekund, wykonano 39 zapytań