Temat: Kopka CRF 450R
Witam,
Ostatnio pękło mi mocowanie kopniaka, czy jest to dostępne jako część zamienna ? czy trzeba kupić cały kopniak ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » Kopka CRF 450R
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Ostatnio pękło mi mocowanie kopniaka, czy jest to dostępne jako część zamienna ? czy trzeba kupić cały kopniak ?
[url]http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/yeltrikmotorsports/showmodel.asp?Type=13&make=hondadb&a=270&b=39&c=0&d=2003%20CRF450R%20PEDAL%20/%20KICK%20STARTER%20ARM[/url]
[url]http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/yeltrikmotorsports/showmodel.asp?Type=13&make=hondadb&a=270&b=39&c=0&d=2003%20CRF450R%20PEDAL%20/%20KICK%20STARTER%20ARM[/url]
Dzięki kolego :)
Dzwoniłem do Hondy i powiedzieli że ta część kosztuje 289 zł , tylko jest jeden problem ..... w Europie tego niema :(
Mają zadzwonić i powiedzieć czy w ogóle będzie dostępne.
No zobaczymy sam jestem ciekaw?
Pokaż foto, może da się to pospawać.
Spoko Majster dziś dałem kuzynowi żeby zobaczył czy coś z tego będzie, jak stwierdzi że lipa to wstawię zdjęcie. Słyszałem że to częsta wada , gadałem z kolesiem ze Śląska który zarabia na częściach ściąganych ze Stanów , nową kopkę kupuje za 50$ a sprzedaje po 500 zł .I ludzie biorą i się cieszą że mają nówkę .
Przerabialem juz kiedyś spawanie tego wieloklinu jest to jakaś wredna odkowka, która jest nie spawalna, zawsze pęka w tym samym miejscu
Przerabialem juz kiedyś spawanie tego wieloklinu jest to jakaś wredna odkowka, która jest nie spawalna, zawsze pęka w tym samym miejscu
Mi pękło na dole :( i jak sobie poradziłeś z tym problemem ?
Nie dziwne. W PL ASO za 500 zł na pewno takowej nie kupisz.
to jakaś wredna odkowka, która jest nie spawalna, zawsze pęka w tym samym miejscu
Skora ja nie mam problemu ze spawaniem tego elementu, a nie jestem żadnym certyfikowanym spawaczem, to raczej nie uwierzę w jej niespawalność.
Kupiłem nową, nie wątpie, że nie pospawasz, ja nie dałem rady więc mówię jak było....
tigiem pospawasz.
Kuzyn pospawał tigiem ale mówił że wcale nie było łato to pospawać .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » Kopka CRF 450R
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 77 zapytań