Odp: Jak wystartować w zawodach?
Czy oprócz korków spustowych olejów muszę coś jeszcze zadrutowac? śruby dekli filtrów oleju, śruby zacisku hamulcowego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Jak wystartować w zawodach?
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy oprócz korków spustowych olejów muszę coś jeszcze zadrutowac? śruby dekli filtrów oleju, śruby zacisku hamulcowego?
Śruby dekla filtra, ścigają mnie o to ale za każdym razem przepuszczają
A hebel?
A hebel?
nie
Dzięki
Polecam do wieczornego piwka
[url]https://docs.google.com/document/d/1WbfyovVycVW9nKYXM0ahkoJ9arMVcsf-z5YuxRCRa-4/pub[/url]
ładnie to wszystko przedstawiłeś i myśle że wielu osobom to pomoże jednak jest jeden błąd, zapisanie sie do automobilklubu nie jest konieczne przy pierwszym starcie :)
ładnie to wszystko przedstawiłeś i myśle że wielu osobom to pomoże jednak jest jeden błąd, zapisanie sie do automobilklubu nie jest konieczne przy pierwszym starcie :)
Nie jest to błąd jeśli jedziesz więcej niż jedną rundę i mam nadzieje że większość osób jedzie z takim założeniem :-)
A gdzieś widziałem (chyba) że bez przynależności do automobilklubu można 2 wyścigi polecieć. w 2015 tylko jeden czy źle widziałem ?
Żeby zrobić licencje musisz wstąpic do klubu (tak przynajmniej mi kazali zrobić) a licencja jest potrzebna już na drugi wyścig. Za klub jest opłata i tak na cały rok wiec nie ma to wiekszego znaczenia :) Wyjątkiem jest podwójna runda w koszalinie, tam pojedziesz dwa wyścigi bez licencji bo poprostu nie ma szans żebyś złozył papiery w sobote popołudniu
i wszystko jasne
Mogę wstąpic do obojętnie jakiego klubu czy musi to byc jakis specjalny?
Obojętnie jaki.
Teraz w amatorach nie trzeba chyba wstąpić do żadnego klubu ani robić badań lekarskich?
Jak Cię dopuści organizator, jest to jego dobra wola.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Jak wystartować w zawodach?
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 78 zapytań