Temat: Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
Jak w tytule, nowe w kartonie. Bezdętkowe niebiesko czarne. Cena 6tys zł. Piasty pasują do TM.
Takie jak na zdjęciu:
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule, nowe w kartonie. Bezdętkowe niebiesko czarne. Cena 6tys zł. Piasty pasują do TM.
Takie jak na zdjęciu:
UP 5,5k zł.
Ostatnia obniżka 5tys zł. Jakieś 30% taniej niż u dystrybutora.
To wciąż i tak o jakieś 50% więcej niż ludzie chcą zapłacić :)
ma ktoś jakieś fachowe zdanie na temat tego jak by to pasowało do nowej Huski FS ewentualnie SMRa 450 2014 ?
A jakie są ośki w takim TM?
Problem to będzie taki, że musisz kupić nowe tarcze i nowe zębatki dedykowane do TM
Jaka jest średnica ośki w Husce i KTM?
Nie prościej podać dane tych kół ? Ludzie wtedy by wiedzieli czy będą pasowały do ich sprzętu.
w tych najnowszych się zmieniło i:
tył 25mm
przód 22mm
Nie prościej podać dane tych kół ? Ludzie wtedy by wiedzieli czy będą pasowały do ich sprzętu.
No masz dane, że pasują do TM :) Jak ktoś będzie zainteresowany to pomierzę i zrobię fotki, bo do dzisiaj coś cisza w temacie była to się nie fatygowałem :)
Kaczor_SM napisał/a:Nie prościej podać dane tych kół ? Ludzie wtedy by wiedzieli czy będą pasowały do ich sprzętu.
No masz dane, że pasują do TM :) Jak ktoś będzie zainteresowany to pomierzę i zrobię fotki, bo do dzisiaj coś cisza w temacie była to się nie fatygowałem :)
w tych najnowszych się zmieniło i:
tył 25mm
przód 22mm
Pomierz chociaż osie, rozstaw śrub mocujących :)
Ośki przód 25, tył 22, odwrotnie jak w KTMie, chyba, że Hacker się walnął :)
Zaraz wrzucę fotki.
Po raz pierwszy wyciągnięte z kartonu, sam je widzę pierwszy raz, a z pół roku już u mnie leżą :)
Na żywo oczywiście wyglądają lepiej, a na moto to już w ogóle urwanie dupy :)
o ku... ale ładne
u mnie średnica osiek 30 przód ,25 tył
Trawer popraw mnie jeśli się myle
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina Supermoto 16,5-17x5,5
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 79 zapytań