Temat: Najnowsze tematy na forum?
Czy tylko ja mam ten problem , że na stronie głównej supermoto.pl nie wyswietlają mi sie aktulanie poruszane wątki na forum tylko "No feed items"?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Najnowsze tematy na forum?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy tylko ja mam ten problem , że na stronie głównej supermoto.pl nie wyswietlają mi sie aktulanie poruszane wątki na forum tylko "No feed items"?
nie tylko ty
również u mnie..
mam to samo
Wrócą chłopaki z zawodów to poprawią pewnie :D
do tego nie działa wyszukiwanie na forum
A ja mam białe tło i napis
Welcome in nginx!
Welcome in nginx!
Też wczoraj miałem taki napis !
Może znowu komuś przeszkadza to forum i coś kombinuje , przecież był taki czas , ze co pare dni ktoś na forum wrzucał jakiegoś wirusa
A kiedy będą się wyświetlać sygnaturki?
A kiedy będą się wyświetlać sygnaturki?
Z powodu tego ze niektórzy przeginali z obrazkami w sygnaturach (potrafili wstawić zdjęcie na pół strony musiałem tę opcję wyłączyć :) Dzięki temu możecie wstawiać tylko sygnaturki opisowe (zawsze możecie pokazać jak mocni jesteście w ASCII ART) jest to też ukłon w stronę tych którzy mają wolne łącza internetowe ;-)
Ma ktoś tak, że wchodzi na forum są nie odczytane działy zaczyna je przeglądać, wraca do głównego i już wszystkie są jako odczytane?
Ma ktoś tak, że wchodzi na forum są nie odczytane działy zaczyna je przeglądać, wraca do głównego i już wszystkie są jako odczytane?
Czasami też tak mam.
Możecie zmienić sobie avatar? :cool:
Socho to jest pytanie do nas??
Socho miałeś z tym problem? Sprawdź teraz czy jest wszystko ok.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Najnowsze tematy na forum?
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 79 zapytań