Odp: [K] exc 525 / 530
a czym się różni wahacz z smr od exc?
Właśnie o to pytałem.
SMR odpada bo nie ma kwitów, chce EXC.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] exc 525 / 530
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a czym się różni wahacz z smr od exc?
Właśnie o to pytałem.
SMR odpada bo nie ma kwitów, chce EXC.
od smr wcisniesz 5 " a w esc pewnie nie moze tez jest krótszy. to tylko moje tezy niech ktos sie wypowie kto mial oba wahacze :)
W seryjny wahacz z Exc 450 '03 kolega ma upchnięte 5,5 cala wiec 5 to nie problem. Troszkę mu fele tnie, ale to kwestia chujowego łańcucha i braku jakiejś ochronnej prowadnicy.
.
przy ucieczce wszytko ok a bierzesz pod uwage wypadek ? co wtedy ?
.
mówie o wypadku z nie twojej winy ktos wymusi itp . lub z twojej winy np przyswirujesz przywalisz w samochód a co jesli zabijesz kogos na drodze ? bez oc ? co wtedy mądralo ? wtedy po cwaniakach i do mamusi sie leci tak ? nikt normalny nie jezdz pojazdem bez oc i nie zarejestrowanym. ja czasem jeżdze o 3 /5 nad ranem :)
Czarny, lepiej weź się za rozpakowywanie tornistra bo już weekend zamiast tego żałosnego doradzania. Olej zamiast w głowie to masz chyba tylko w mieszance do swojego skutera.
Chciałbym zobaczyć twój płacz i zgrzytanie zębami, jak powodujesz wypadek motocyklem bez OC, na znaczne straty finansowe np 6 cyfrowe. Następnie pokrywasz to z własnej kieszeni %-)
.
Bez kwitów nie tknę motocykla, mam taki kaprys i tyle.
Sorry Czarny69 ale muszę to napisać - przestań pierdolić.
Spowodujesz wypadek bez OC / okaleczysz kogoś i co dalej? Będziesz płacił za naprawy / rehabilitacje z własnej kieszeni?
"Jak ma ktoś olej w głowie nie dojdzie do wypadku" - jeżeli w to wierzysz to gratuluje.
edited: widzę że w czasie pisania mojej odpowiedzi pojawiły się podobne wpisy i bardzo dobrze!
Szkoda, ze posty juz edytowane bo tez bym sie pośmiał, Ehh..
te filmiki trolów raka itp są fajne ale powinny być 20+ na moich oczach dwaj gówniarze (senda i chyba rieju ) chcieli przeskoczyć przez chodnik naprawde milimetry dzieliły od przyjebania w wózek co by bylo jakby czepili ten wózek ? kilku miesieczne dziecko nie jest problem okaleczyc do konca zycia albo zabic... naogladaja sie filmików i potem legna sie kanarki welbie.
shejtowaliście gościa i edytował posty, też się nie pośmieje ;/
VEL a te exc co na allegro stoją ? oglądałeś jakieś? też mam zamiar się przeżucić na tą maszynę.
Nie warto dupy z domu nawet ruszać. Były 3 warte zainteresowania ktmy to przespałem ;( teraz szukam na spokojnie jakiegoś rodzynka, jak długo nic nie będzie się trafiać to może do Raka pojadę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] exc 525 / 530
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań