Odp: Jednoczęściowe kombi, kask rękawiczki jakie kupić ?
AS S-1 nie ma zawiasów na kolanie więc nie do końca to samo. Dla równowagi S-1 jest lżejszy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jednoczęściowe kombi, kask rękawiczki jakie kupić ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS S-1 nie ma zawiasów na kolanie więc nie do końca to samo. Dla równowagi S-1 jest lżejszy.
Sporo ludzi pozytywnie też wypowiada się o LS2 MX456. Ale z tym nie miałem styczności.
Miałem wielokrotnie w ręce i w porównaniu z shark'iem nie polecam.
BTW. zajebiste zainteresowanie tematem przez autora :)
Udało mi się dozbierać , na kombi mam 2 tysiące co do kasku to wybiorę shark sx2 . Więc co kombi na ścigacza się nada ? Na 100 % kupie nowe ponieważ chcę aby dopasowało mi się dobrze do ciała, lecz jaki wybrac ? No i rękawiczki - tu mam dylemat bo nie wiem co wziąć.
Przepraszam za nieobecność ale miałem problemy z internetem...
Wzrost 185-6
waga 70 kg, jestem szczupły
nada ale lepiej kupić do SM.
Za 2tys może MVD uda Ci się wyrwać?
Z tym, że do SM są drogie i jest ich bardzo mało :/ Poszukam czegoś sam jak znajde coś ciekawego to podrzucę.
Pytanie czy w przyszłości chcesz kupić ortezy czy nie.
Bo jak tak to trochę lipa przerabiać nowe kombi.
Nie raczej nie.
wybór kasku bez zakładania go na głowę to tak jak byś się ożenił a potem poznawał swoją kobietę ;)
Jak chcesz jakieś konkrety to podeślij na pw swój wzrost, wagę i sylwetkę to może pomogę z kombikiem.
Masz PW. Co do kasku to pewnie w najblizszych dniach podjade przymierzyć u nas w sklepie motocyklowym a ostatecznie kupie w necie ;)
Co do koloru kombiaka, biały mi nie zżółknie ?
Proponuję poszukać w używkach - można trafić niezniszczone ciuchy w dobrej kasie - a nad ortezami lepiej się zastanowić.
i tak co do stroju to mam
kask Airoh Stelt Senior - używka za 300zł był jak nówka
Gogle nówki jakieś szkoty za 100zł
kombi od ściga 2 cześciowe- używka dostałem w rozliczeniu ale można kupić w dobrej kasie szczególnie po zimie
buty najpierw miałem sidi endurowe jakieś - 150zł były w stanie BDB - teraz mam crossfire też używki kupiłem za 700zł - kilka razy na nogach
Rękawiczki SHIMA VRS - cena 350zł nowe
Ortezy szukałem używek nie było zmuszony byłem kupić nowe EVS WEB 2020zł
Kominiarka - 50zł
Termo gacie i koszulka lidl ok 100zł
Na forum ktoś chce sprzedać kombi Alpinestara SM
Na ebayu jest sporo używanych kombiaków supermoto w niezłych pieniądzach.
Ja sam kupiłem swój za jakieś 300zł praktycznie nowy.
Dasz mi jakąś opinię na temat rękawiczek SHIMA VRS bo cena mi pasuje tylko jak to wychodzi w praktyce, czy warto ?
Ubranie termoaktywne tak samo lidlowe posiadam
Buty Forma Terrain
Kask jutro jadę przymierzyć prawdopodobnie będzie to shark sx2.
Google mam SCOTT XI czy jakoś tak - są dobre
Teraz kombi , będę szukał też używek jeżeli polecacie. Kupowanie na ebay jakoś do mnie nie przemawia bo nigdy tam nic nie kupiłem może dlatego. Mam nadzieje, że do końca następnego tygodnia będę miał już pełen komplet.
Wiem, że kiedyś widziałem na forum jak ktoś polecał tschula tylko nie pamiętam modelu i był chyba w okolicach 2 tysięcy. W jakm sklepie najlepiej kupic kombinezon ( chodzi mi o internetowy) ?
Co do kombi Alpinestara SM nie wiecie jaki użytkownik ma to do sprzedania ? Zaraz oblecę dział sprzedaży może tam umieścił posta.
Obleć
Niestety jest to rozmiar 50 a ja potrzebuje większy, szkoda ... Właśnie zacząłem przeglądać ebay i rzeczywiście jest taniej.
I nawet coś znalazłem
[url]http://www.ebay.pl/itm/Alpinestars-sp1-1-piece-race-leathers-with-hump-uk42-euro-52-/181638843301?pt=UK_Motorcycle_Leathers_Suits&hash=item2a4a84cba5[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jednoczęściowe kombi, kask rękawiczki jakie kupić ?
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań