Odp: Regulamin 2015
My jedna runde u nich, Oni jedna runde u nas:) to by było dobre:) A koszalin to fajne miejsce:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Regulamin 2015
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
My jedna runde u nich, Oni jedna runde u nas:) to by było dobre:) A koszalin to fajne miejsce:)
Mam nadzieję że Ryga będzie wliczała się w punktację PP.
a regulamin?
a regulamin?
Bądź cierpliwy
Round in Latvia will be in Madona not Riga. Day before race is possible practice all day. In race day 2 free practices, 1 qualification. Two races - 20min + 2 laps.
Lauris but Madonna will round on 01/08/2015? 333 complex and Riga 02.08.2015?
Yes.
Madona 01.08 (Latvian championship + Polish championship)
Riga 02.08 (Latvian championship + Baltic championship)
tyle było możliwych terminów na Koszalin i oczywiście termin musi kolidować z weselem na którym muszę być. Nie wystartuję przez to w rodzinnym mieście gad demet...
z nudów robię wizualizację torów. Bo na mapach są nieaktualne i nie idzie go sobie nawet wyobrazić ;)
sorka za spam ;)
KOszalin będziesz miał do poprawki możesz pytać Mańka o wstępne plany...
wiem, pamiętam plany.. ale wiązało się to ze sporą przebudową terenu. Także nie wiadomo czy dojdzie do skutku ;)
póki co to i tak tylko zabijanie nudy
Wiadomo już czy zaganiczna runda jest też dla C2?? Myśle że to sporo namiesza w stawce :D
Wiadomo już czy zaganiczna runda jest też dla C2?? Myśle że to sporo namiesza w stawce :D
Namiesza albo i nie.
Jeżeli punkty będą liczone to pytanie jeszcze jak.
Czy liczy się punktacja z wyścigu zawodników total , czy ewentualnie Polscy zawodnicy będą traktowanie do punktacji indywidualnie.
Ja jestem za tym, aby Puchar Polski był liczony na tej rundzie a punkty liczone tak jak kto dojedzie. Nie rozdzielałbym klasyfikacji na Polaków i zagranicznych, tylko jedziemy wyścig i walczymy o jak najlepsze miejsce i tak dostajemy punkty.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Regulamin 2015
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 81 zapytań