Temat: [K] exc 525 / 530
Jak w temacie im młodszy tym lepszy, mile widziany w wersji SM, ale zdrowym brudasem też nie pogardzę.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] exc 525 / 530
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie im młodszy tym lepszy, mile widziany w wersji SM, ale zdrowym brudasem też nie pogardzę.
raku ma .Pisz do niego puki bana nie dostał :)
no a to może byc zaraz o :D ogarnij na allegro jest za 12.800 niby ladna sztuka nie dam ci linka bo mi sie niechce szukać :D
Już widzę nowe konto na forum Raku666 ^^
też mialem chęć sie udzielać w tamtym temacie razem z nim ale mysle raz juz z nim bana dostalem :D
zawsze na którymś koncie nie bedzie bana :v
Podbijam, póki co z forum tylko Pszczelarz się odezwał...
Nie pogardzę również EXC 530, ale to już w SM musiał by być.
Wyskakiwać ze swoich 525, kupcie sobie coś nowszego :P
Wyskakiwać ze swoich 525, kupcie sobie coś nowszego :P
Nie kupuj na siłę.Jak będziesz cierpliwy to trafisz na to czego oczekujesz ;) Ale marne szanse w rozsądnych cenach(525)
Nie szukam okazji... jak będzie zadbany sprzęt to znajdzie się też gotówka.
Nie szukam okazji... jak będzie zadbany sprzęt to znajdzie się też gotówka.
Jak ktoś ma zadbany sprzęt to minimum 15 trzeba liczyć a przeważnie jak ktoś ma dobrze utrzymanego rfs'a to trzyma go i pieści ;)
To ile trzeba dać okaże się podczas kupna i zaraz po nim.. A gdybać to można sobie
To ile trzeba dać okaże się podczas kupna i zaraz po nim.. A gdybać to można sobie
Prawda jest taka ze jak ktoś robi pod siebie i chce mieć wszystko na tip-top to zawsze się coś znajdzie.Sam kupiłem Rmz niby wszystko igła stan a powychodziło trochę spraw.
Mój odpada. Zostawiam bo nie mam czasu na jebanie się od nowa z rejestracjami szukaniem hebla itp
Powodzenia w szukaniu :)
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-560-smr-supermoto-sm-okazja-CID5-ID71VpR.html#405da010e1[/url] Chciałeś kupywać wachacz od smr to masz tutaj całego kata smr 560 .
a czym się różni wahacz z smr od exc?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] exc 525 / 530
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 82 zapytań