1

Temat: Zestaw JDkit ze Stanów! Kto chętny na okazyjne zamówienie grupowe!

Siema,

Sprawa dość szybka! Kumpel wraca z USA i ogarnie mi zestaw JDKita. Jak ktoś jest chętny to myślę że dodatkowe 9 zestawów też byłby w stanie zabrać bo nieduże gabaryty.

Patrząc na te zestawy to myślę, że koszt z transportem to 400 - 420 zł. za zestaw. Dajcie znać, który was interesuje to podam cenę.

On wraca za jakieś 2 tygodnie więc sprawa PILNA i konkretne decyzje. Kasa na moje konto, on towar przywozi do mnie do domu i wtedy rozsyłam.

[url]http://www.jdjetting.com/xcart/home.php?cat=1[/url] - wybierać.

Zamówienia max do czwartku.

2

Odp: Zestaw JDkit ze Stanów! Kto chętny na okazyjne zamówienie grupowe!

to drozej  chcesz jak by samemu od nich bezposrednio zamowil

Jak by cos taniej wyszlo to chetnie.

525 EXC

3

czarnysm610 napisał/a:

Dyno Tested and Developed with settings provided for sea level to 12000ft elevation

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale producent chce powiedzieć, że jednym zestawie dysz można z powodzeniem jeździć na wysokościach od 0 do 3600 m n.p.m ?
Czy może zestawy kupuje się dla danej wybranej wysokości n.p.m ?

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

4

Majster128 napisał/a:
czarnysm610 napisał/a:

Dyno Tested and Developed with settings provided for sea level to 12000ft elevation

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale producent chce powiedzieć, że jednym zestawie dysz można z powodzeniem jeździć na wysokościach od 0 do 3600 m n.p.m ?
Czy może zestawy kupuje się dla danej wybranej wysokości n.p.m ?

Chyba majster nigdy nie miałeś "zestawu dysz" JD:)
Masz tam kilka dysz i 2 iglice oraz instrukcje obsługi co wsadzić kiedy i po co.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5 Ostatnio edytowany przez mallly200sx (2015-01-27 08:41:25)

Kolega będzie to clił +VAT, że taka cena?
Jak by były w okolicach 300zł to bym wziął 1-2 komplety.

Pozdrawiam,
Piotrek

6

hacker33 napisał/a:

Chyba majster nigdy nie miałeś "zestawu dysz" JD:)
Masz tam kilka dysz i 2 iglice oraz instrukcje obsługi co wsadzić kiedy i po co.

Nie, nie miałem dlatego dla dobra kupujących chciałem sprawdzić czy to nie jest jakaś propaganda, ale jeśli w zestawie jest tych kilka dysz i co najmniej dwie iglice to możliwe, że ten zestaw ma sens.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

7

Zestawy JD są na prawdę dobre i chwalone nawet na zagranicznych forach przez zawodników.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Gdzis na ebaju widzialem dysze przy zamowieniu ktorych trzeba podac , lokalizacje w jakiej bdzie moto jezdzic, modyfikacje ukladu ssacego i wydechowego, wtedy ci dobieraja co  trzeba, ale z drugiej strony JD ma dobre opine wiec tak musi byc

525 EXC

9 Ostatnio edytowany przez mallly200sx (2015-01-27 11:04:22)

czarnysm610 napisał/a:

Gdzis na ebaju widzialem dysze przy zamowieniu ktorych trzeba podac , lokalizacje w jakiej bdzie moto jezdzic, modyfikacje ukladu ssacego i wydechowego, wtedy ci dobieraja co  trzeba, ale z drugiej strony JD ma dobre opine wiec tak musi byc

Napisałem im moje specyfikacje z DR-Z, jakie mam dysze teraz, jak wygląda AFR i zobaczymy, czy coś zaproponują.

Jaca to jak będzie z ta ceną?

Pozdrawiam,
Piotrek

10

A co daje taki zestaw? Czuć dużą różnicę czy może taką ledwo, ledwo?

11

350 zł. za zestaw. W sumie to też zależne bo są zestawy sporo tańsze i droższe. 350 zł. to optymalny hajs.

Kto chętny to dawać znać bo chcę zamówić najpóźniej w czwartek.

12

Czekam na info od tej firmy co mam zamówić do siebie.

Pozdrawiam,
Piotrek

13

Mally gdzie pisales?

525 EXC

14

JDJetting@comcast.net

Pozdrawiam,
Piotrek

15

Też na wszelki wypadek do nich napisałem. Wiem, że Peka ma od nich zestaw i bardzo zachwala. O wiele agresywniejsza się stała jego WR w każdym zakresie.