Odp: Wybór SM
[url]http://i.instagram.com/bretturibe7two/[/url]
Co do wzrostu obczaj tego kolesia. Nawet dwiema nogami nie dosiega do ziemi a smiga na crosie:) Na starszych fotach widac,ze jest nizszy niz samochód ;D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór SM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://i.instagram.com/bretturibe7two/[/url]
Co do wzrostu obczaj tego kolesia. Nawet dwiema nogami nie dosiega do ziemi a smiga na crosie:) Na starszych fotach widac,ze jest nizszy niz samochód ;D
Mam znajomego na którego mówimy Tomcio od Tomcia palucha, chłopak niziutki, ma z 163cm wzrostu, a latał w enduro na klx650r, gdzie w lesie szukał pieńka lub drzewa co by stać w miejscu, a zap...ał jak nie miłosierny, mało kto tempo za nim trzymał i na torze MX całkiem dziarsko sobie krową radził. My na 250 2t śmieliśmy się, że najmniejszy kupił największe moto hehe mam gdzieś jeszcze filmiki z jego jazdy, także wzrostem się nie przejmuj zbytnio. Pzdr.
ale tu nie chodzi o szybką jazdę czy jazdę po torze mx
tylko o techniczną jazdę gdzie trzeba dotykać ziemi i się odpychać.
co do wysokości to już się tak nie boję. Teraz tylko czekam na jakieś ciekawe ogłoszenia KTM 640 / 660 i pasowałoby żeby pogoda była przy oględzinach, żeby pojeździć
ale tu nie chodzi o szybką jazdę czy jazdę po torze mx
tylko o techniczną jazdę gdzie trzeba dotykać ziemi i się odpychać.
czyli enduro i mx nie wymaga technicznej jazdy hm... ciekawe. Mowa o dotykaniu ziemi podczas postoju, podczas jazdy jak masz przechył w zakręcie to i tak dosięgniesz czy jesteś niski czy wysoki, czy mx czy sm, no chyba, że jedziesz po prostej i chcesz dotykać asfaltu (widziałem na YT mieli wkręty w butach i szły iskry, a jak niski jesteś to tak nie zrobisz, chyba, że gwoździe dasz minimum dwa cale). Odpychać to można się na komarku jak nie chcę zapalić, bo wystartować można z jednej nogi bez odpychania jeżeli to miałeś na myśli.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybór SM
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 76 zapytań