Temat: Przednią tarczę hamulcową 300mm do KTM LC4
Witam, kupię przednią tarczę hamulcową 300mm do KTM LC4 najlepiej z adapterem (jarzmem) pod nią, pasujące do widelca upside-down stosowanego w lc4 od 2000r.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Przednią tarczę hamulcową 300mm do KTM LC4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, kupię przednią tarczę hamulcową 300mm do KTM LC4 najlepiej z adapterem (jarzmem) pod nią, pasujące do widelca upside-down stosowanego w lc4 od 2000r.
A dzień dobry, przywitać się czy coś?
A dzień dobry, przywitać się czy coś?
Przynajmniej chce coś kupić a nie sprzedać jak większość :D
Panowie, jak to pomoże to Dzień Dobry, ale to chyba nie o kurtuazję tu chodzi. Składam drugie lc4 no i niestety odkryłem, że jarzmo od lc4 z 99r z zawiasem WP extreme nijak nie pasuje do nowszego upsa. Mam natomiast kółka sm ale a tarczą 300mm. Na torze nie śmigam, a na szosie i w mieście taki hamulec jest dla mnie wystarczający. Jest za to duża wygoda przy przerzucaniu kół jak ma się takie same tarcze i nie trzeba kombinować z dystansowaniem zacisku. Pozdrawiam i może ktoś ma takie coś, było w serii lc4 enduro od 2000r wzwyż. PS. jak będę miał coś konstruktywnego do powiedzenia w innych tematach to pewnie to zrobię, ale klepać dla klepania ?
ma chlop racje, jakby chciał sprzedac to problem bo nie sprawdzony forumowicz a tak to luz a nie przywitał sie bo moze sie wstydzi :) zeby nie było oftopu szukaj na lc4.pl
Witaj ;) tarcza jest na 4 czy 6 śrub ? Bo mam 2 tarcze z tym że jedna na 4 druga na 6 srubków. No i jedna jest 300 a druga 280mm.
jak lc4 to 6
madrider sprawdź pw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Przednią tarczę hamulcową 300mm do KTM LC4
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 74 zapytań