Odp: [S] Husqvarna TE450 2007 enduro plus supermoto
tak długo kreciłeś, ciekawe ile byś musiał się nakopać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna TE450 2007 enduro plus supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak długo kreciłeś, ciekawe ile byś musiał się nakopać :D
Ten motocykl nigdy nie był kopany. Nie wiem jak inne modele/roczniki, ale akurat ten ma to do siebie że nawet na słabym aku rozrusznik kreci jak szalony. Jak jest z smr 570?
nie rozumiem, jak taki sprzęt może tak długo stać... Na pewno trafi w końcu w dobre ręce :-]
ja bym tam i czasem kopką odpalil zeby mechanizm zruszać. tam też są jakies uszcezlnienia i wydaje mi się że zdrowiej czasem ruszyć. jak kupiłem 570 to było kiepsko z odpalaniem, porwalem 2 pary butow a i stopa długa sina była.(nie miałem jeszcze butów) Ale to kwestia nauczenia się czyli techniki teraz jak wrocilem z finlandii to po ponad 2 miesiacach nie odpalania zapaliła za 2 kopem, ( za pierwszym nie poszło bo ssanie odskoczyło samo). znajomy nagrał filmik jak odpala ręką:D [url]https://www.youtube.com/watch?v=k30lEl9Z2uc[/url]
w manualnu jest kręć 6s, zapali, zgaśnie, pokręć jeszcze 3s , odpali to jest ok?
Włoski sprzęt :)
Na ssaniu bez psikania paliwem z gaźnika nie odpali?
Mally to akurat spowodowane było tym że 1,5 miecha moto był niedotykany, zaledwie 2 dni temu ustały spore mrozy u nas lokalnie. Wspominając tę procedurę chodziło mi o to podanie paliwa 3 obrotami manetki, dokładnie tak jest napisane w manualu. Podejrzewam że i bez tego zapalił by bez wiekszego problemu. Przy regularnym użytkowaniu huska odpala jak zła, dotkniecie guzika rozruchajki i bangla. Czy to na zimnym, czy na ciepłym, wiadomo - po zalaniu z ciepłym ssaniem. Sprzęt zdrowiutki, wszelkie zastrzeżenia nie na miejscu ;)
ale lipa Panie....
rolgaz nie odbija ;)
majstrowalem jakis czas temu przy handbarach (zmieniałem 'kotwy' w kierze na nowe), minuta roboty i bedzie odbijać :P
BTW: przesiadam sie na kxf250 na wtrysku, jak sprzedam huske
W porównaniu do Pegaso 650 zapaliła na strzała. Po zimie akumulator padł, a ile się z nią obiegaliśmy na pych...
up sialala
pw
Odpisalem maila
łup łup
Nie chcesz felg osobno sprzedać ?
Jeśli sprzedam moto na jednym komplecie kół, drugi bedzie na handel. Narazie nie dekompletuje.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna TE450 2007 enduro plus supermoto
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 85 zapytań