Temat: Obszywanie kombi skórzanych
Potrzebuje jakiegoś magika na terenie Warszawy, który wyszyje mi numer startowy na kombi wg mojego projektu, macie jakieś kontakty ? Słyszałem, że jest jakiś Pan Skórka, ale nie mam żadnych inf bliższych...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Obszywanie kombi skórzanych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuje jakiegoś magika na terenie Warszawy, który wyszyje mi numer startowy na kombi wg mojego projektu, macie jakieś kontakty ? Słyszałem, że jest jakiś Pan Skórka, ale nie mam żadnych inf bliższych...
Ja miałem przerabiać rękawy w swoim kombi i znalazłem coś takiego ale jeszcze nie korzystałem.
Artystyczne Cerowanie Usługi Krawieckie Barbara Fiszer
CEROWANIE ARTYSTYCZNE, KRAWIECTWO, KUŚNIERSTWO ,SZYCIE MIAROWE, POPRAWKI KRAWIECKIE,RENOWACJA SKÓR
Branża: Krawieckie usługi
* Warszawa, ul. Marszałkowska 111 -A m. 721
* tel. 22 6241738
[url=http://www.arttap.waw.pl]www.arttap.waw.pl[/url] , tel:889 199 756
Łatałem dwa razy kombi, raz z renowacją (uzupelnianie koloru), obszywałem fajere do auta.
Jest jeszcze jakis koles na Nowogrodzkiej, w starej kamienicy, do ktorego jezdzilem kiedys (może wygooglujesz).
Jest jeszcze kusnierz w alei wyzwolenia, do ktorego oddalem kurtke i spodnie po dzwonie zeby mi przeszyl szwy. Jestem zadowolony takze jesli go wygooglasz to mozesz do niego smialo uderzac.
A może lepiej koszulkę z numerem sobie założyć na wierzch?
A może lepiej koszulkę z numerem sobie założyć na wierzch?
eee tam, większy lans jest z wyszytym :D
No to tu masz wzorzec nie do podrobienia.
Byłem dzisiaj tam na Piaskowej, ale 200zl krzyknęli za numer na plecach to podziękowałem, i będę tylko odpruwał odblask... :)
LC4uke: Daj znać na forum jak znajdziesz jakaś firmę gdzie robią takie rzeczy w normalnej cenie. Też muszę się połatać.
LC4uke: Daj znać na forum jak znajdziesz jakaś firmę gdzie robią takie rzeczy w normalnej cenie. Też muszę się połatać.
No na tej Piaskowej 3 przy Powązkach robią takie rzeczy tylko nie wiem w jakiej cenie. Mi za odprucie napisu i naszycie innego logo wzięli 30zł. Ale tam robią wszystko co związane ze skórą. Strona ich [url=http://www.arttap.waw.pl]www.arttap.waw.pl[/url]
Dobrym sposobem jest przyklejanie takiego tworzywa na jakim drukuje się banery reklamowe, wydrukowanie na nim czego się chce i przyklejenie jakimś mocnym klejem, który to zwiążę. Jak się dopytam kumpla to powiem wam jaki to dokładnie materiał i klej. A drukowanie na m2 tego czegoś na pewno będzie tańsze niż wyszywanie. Przy odrobinie umiejętności manualnych można sobie wszystko ładnie powycinać i przykleić.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Obszywanie kombi skórzanych
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 76 zapytań